Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

tylnie amortyzatory

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich .. Posiadam Opla Astre F z silnikiem 1.4 16v ECOTEC. Od jakiegoś czasu szukam informacj o zurzytych amorach tylnych jakie są objawy.. dziekuje za odpowiedzi.

Napisano

Witam kolegę z Wielkopolski, poznałem po tylnich amorkach grinser006.gif

Objawem padania tylnych amortyzatorów może być stukanie, podskakiwanie auta na wybojach, uczucie uciekającego tyłu, ząbkowanie opon i wiele innych. Najlepiej rozbujać tył i puścić jak łagodnie i niemal od razu się zatrzyma to ok, jak będzie się jeszcze bujał to znaczy, że amorki padają.

Napisano
  • Autor

> Witam kolegę z Wielkopolski, poznałem po tylnich amorkach

> Objawem padania tylnych amortyzatorów może być stukanie, podskakiwanie auta na wybojach, uczucie

> uciekającego tyłu, ząbkowanie opon i wiele innych. Najlepiej rozbujać tył i puścić jak

> łagodnie i niemal od razu się zatrzyma to ok, jak będzie się jeszcze bujał to znaczy, że

> amorki padają.

Witam kolegę.. Jednak tak jak napisałeś powoli chyba kończą mi sie amorki tylnie,.. sorki za błędy smile.gif

Napisano
  • Autor

Czy może ktoś mi powie czy od zurzytych tylnych amorów może być czuły na ruchy kierownicą bo ostatnio coś za bardzo czuły sie zrobił... Trochę zaczeło mi wozic furmanką po asfalcie w stylu pływania na statku.. mad.gif

Napisano

> Czy może ktoś mi powie czy od zurzytych tylnych amorów może być czuły na ruchy kierownicą bo

> ostatnio coś za bardzo czuły sie zrobił...

zmień amorki

jak tak wozi autem, to już są w stanie agonalnym

Napisano

> Czy może ktoś mi powie czy od zurzytych tylnych amorów może być czuły na ruchy kierownicą bo

> ostatnio coś za bardzo czuły sie zrobił... Trochę zaczeło mi wozic furmanką po asfalcie w

> stylu pływania na statku..

Oprócz amortyzatorów sprawdziłbym tuleje tylnej belki ok.gif