Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wkładka łapy silnika/rozrząd

Featured Replies

Napisano

Witam ma pytanie założyłem taką wkładkę czerwoną http://www.google.pl/imgres?q=%C5%82apa+...&ved=1t:429,r:4,s:0,i:93 i drgania na bude śa nie do wytrzymania .Deska rozdzielcz trzeszczy szyby dosłownie wszystko. Czy u was też tak jest? dodam że poduchy skrzyni mam nowe . popuszczałem śruby od poduch żeby się ułożyło i nic . U was też śa takie silne drgania?

Napisano

Miałem wszystkie czerwone i nie było tragedii , pierwsze kilometry są takie , ułożą się jeszcze

Napisano
  • Autor

> Miałem wszystkie czerwone i nie było tragedii , pierwsze kilometry są takie , ułożą się jeszcze

może się ułożą jak na razie to szału idzie dostać obrotomierz jak by wgryzał się w deske

Napisano

NIe powinno byc takiego problemu. moze nierowna praca silnika lub za niskie obroty.

Sam sie kiedys obawialem poli ze wzgledu na drhania itp. Po zainstalowaniu nie odczułem jakis wielkich zmian.

sprawdz moze lepiej czy nigdzie buyda nie dotyka zadnego elementu silnika lub napedu bo to moze powodowac tak duze drgania

Napisano
  • Autor

> NIe powinno byc takiego problemu. moze nierowna praca silnika lub za niskie obroty.

> Sam sie kiedys obawialem poli ze wzgledu na drhania itp. Po zainstalowaniu nie odczułem jakis

> wielkich zmian.

> sprawdz moze lepiej czy nigdzie buyda nie dotyka zadnego elementu silnika lub napedu bo to moze

> powodowac tak duze drgania

Dzięki za podpowiedz jutro walczę z tym dalej