Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[KzAK] skuterek

Featured Replies

Napisano

> olac bo romet i zipp to czysta chinszczyzna, widzialem testowego rometa, ktory sam zaczal sie

> rozkrecac .....

> nie znam ATX Motor

> jesli chcesz miec cos solidnego i w rozsadnej cenie to celuj w Tajwan czyli Kymco i Sym

tu sie niezgodze ale jak juz ktos sobie wpoil ze romet i zipp to najgorsza lipa to tak bedzie uwazal a teksty typu widzialem testowego rometa mnie rozsmieszaja , niemiales zadnego z tych sprzetow a robisz z siebie znawce claps.gif, niebede sie z toba sprzeczal bo to do niczego niedoprowadzi szkoda tylko ze moj sie niepsul ani nierozkrecal i wiele ludzi w moim gronie ma takowe sprzety i jakos tez nic im sie niedzieje , mysle ze jak ktos z glowa zakupi taki sprzet i co najwazniejsze dba o niego to niebedzie mial z nim problemow,

patrz przyklad kupuje sobie np rometa gdy mam go juz na garazu to sam ssobie dokladnie wszystko sprawdzam a gdy chce byc pewny dokrecam sruby (posiadam klucze wow) i dopiero zaczynam uzytkowac ,docieram z glowa pozniej sciagam blokady i uzytkuje, ale jak ktos jest najarany i wskakuje nic niepatrzac i jezdzi to byc moze jakas srubka sie poluzuje ale nieznam takich ludzi bo chyba kazdy ma troche oleju w glowie, i niebronie chinoli bo je sprzedaje czy cos poprostu jestem przykladem ze chinczyk nie taki zly jak opisuja go tacy ludzie jak ty, jak sie cos ma trzeba choc troszke zadbac a napewno sprzet sie odwdzieczy ok.gif

Napisano
  • Autor

jeśli chodzi o dbanie to z tym akurat u mnie nie ma problemu

Napisano

> jeśli chodzi o dbanie to z tym akurat u mnie nie ma problemu

to przemysl sprawe zwyklego skuta, sam musisz zadecydowac czy oplaca ci sie wydawac sume za ktora bys mial dwa chinczyki, nawet jesli sie cos zepsuje bo nic nie jest niezniszczalne to na allegro czesci od groma i w smiesznej kasie , sam rozgladalem sie za czyms firmowym ale niemoglem sie przelamac by tracic na to az tyle kasy , popatrz fora o kymco czy innych sprzetach i zobacz czy sa niezniszczalne bo moim zdaniem jeden pies tylko polowe drozszy ja do pracy mam 8km w jedna strone jezdzilem w deszcz i dosc czesto smigalem polnymi drogami , niemialem problemow z zapchanym gaznikiem ani nic koszta jakie ponosilem bylo 15 zl na paliwko co tydzien poltorej bo jezdzilem duzo, tak mi sie spodobalo ze w sezonie malo kiedy uzytkowalem samochodu, z awari to raz poszla mi opona(30zl na gieldzie) i w chlodniejsze dni mialem problem ze starterem elekt. (palil z kopa od pierwszego) wymienilem ssanie elektryczne 10 min roboty koszt 15zl na gieldzie i to tyle ok.gif

sam bede kupowal cos na wiosne i celuje oczywiscie w chinczyka , niezawiodlem sie ok.gif

Napisano

> tu sie niezgodze ale jak juz ktos sobie wpoil ze romet i zipp to najgorsza lipa to tak bedzie

> uwazal a teksty typu widzialem testowego rometa mnie rozsmieszaja , niemiales zadnego z tych

> sprzetow a robisz z siebie znawce , niebede sie z toba sprzeczal bo to do niczego

> niedoprowadzi szkoda tylko ze moj sie niepsul ani nierozkrecal i wiele ludzi w moim gronie ma

> takowe sprzety i jakos tez nic im sie niedzieje , mysle ze jak ktos z glowa zakupi taki sprzet

> i co najwazniejsze dba o niego to niebedzie mial z nim problemow,

> patrz przyklad kupuje sobie np rometa gdy mam go juz na garazu to sam ssobie dokladnie wszystko

> sprawdzam a gdy chce byc pewny dokrecam sruby (posiadam klucze wow) i dopiero zaczynam

> uzytkowac ,docieram z glowa pozniej sciagam blokady i uzytkuje, ale jak ktos jest najarany i

> wskakuje nic niepatrzac i jezdzi to byc moze jakas srubka sie poluzuje ale nieznam takich

> ludzi bo chyba kazdy ma troche oleju w glowie, i niebronie chinoli bo je sprzedaje czy cos

> poprostu jestem przykladem ze chinczyk nie taki zly jak opisuja go tacy ludzie jak ty, jak

> sie cos ma trzeba choc troszke zadbac a napewno sprzet sie odwdzieczy

no widzisza widocznie testowy romet dostarczony do swiata motocykli trafil na kogos kto sie nie zna ....... ups, sorki, ma 40 letnie doswiadczenie z jednosladami .......

Napisano

> no widzisza widocznie testowy romet dostarczony do swiata motocykli trafil na kogos kto sie nie zna

> ....... ups, sorki, ma 40 letnie doswiadczenie z jednosladami .......

czyli wyczytales w gazecie dziekuje niemam wiecej pytan

Napisano

> czyli wyczytales w gazecie dziekuje niemam wiecej pytan

czyli znam faceta od 28 lat i widzialem na wlasne oczy ....