Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

C1 / PUG 107

Featured Replies

Napisano

Hej, nosze sie z zamiarem zakupu tego malego autka dla zonki, wymagania to klima i 5d, do 12000pln, znajde cos rozsadnego w tej cenie, moze byc poobijany, porysowany etc. ale sprawny technicznie.

nie znam sie na fracuzach, dlatego Was tutaj zapytowywuje.

moze macie jakies typy, moze ktos chce sprzedac.

Dzieki

Napisano

gadaj z Karaxem, jest na biezaco z tym modelem, miesiac temu szukal czegos takiego wink.gif dorzuc do poszukiwan Aygo, bo to to samo smile.gif

Napisano

> Hej, nosze sie z zamiarem zakupu tego malego autka dla zonki, wymagania to klima i 5d

Dodałbym wspomaganie - bo sobie kobiekta nie da rady, poważnie.

Bez wspomagania to w tym aucie chłop cieżko manewruje, kolega miał takie na handel i dokładaliśmy wspomaganie, bo co kto oglądał to rezygnował jak się przejechał. Po zamontowaniu sprzedało się w 2 dni wink.gif

Napisano

Miałem Aygo, żona jeździła, zmieniliśmy na coś większego z racji pojawienia się dziecka. Teraz Aygo jeździ mój brat bo szkoda było nam się z nim rozstać frown.gif mały przebieg, salonowe, wersja wyposażenia max smile.gif (klima jest mega wydajna, małe wnętrze więc szybko robiło się zimno i można nieźle zmarznąć grinser006.gif)

Z małym rabatem sprzedałem bratu. Zadowolony.

Co Ci mogę napisać. Wymienialiśmy olej, filtry i co tam jeszcze trzeba było raz na rok. Laliśmy benzyne i to wszystko. Jedyna rzecz która się popsuła to przy 56tys km padło sprzęgło. To ponoć typowa usterka. Z innych usterek to problemy z wybierakiem skrzyni biegów. Trzeba wymienić jakieś wodzidełka bo po jakimś czasie pojawiają się problemy z wrzuceniem 1 i R.

W niektórych egzeplarzach występują problemy z przeciekającymi uszczelkami (ja tego nie miałem). W autach bez centralnego zamka szybko psują się bębenki zamków i trzeba je wymieniać. Jeśli jest wersja z centralnym zamkiem to problem nie występuje.

I to w zasadzie jedyne problemy.

Problemów z korozją brak. Silnik na łańcuchu. Zero wycieków. Silnik 1.0 benzynowy to konstrukcja toyoty. Wystrzegaj się zakupu 1.4hdi. Duże problemy są z nim podobno a oszczędności żadne. 1.0 benzynka spalała mi max 6.5l na 100km i to przy bardzo ciężkiej nodze. A autko potrafi dostarczyć frajdy z jazdy. W mieście nie ma sobie równych smile.gif Start ze świateł to to co te autka uwielbiają smile.gif Nie jednemu szczena opada ze zdzwiwienia.

Na II biegu do odcinki prawie 110km/h na liczniku smile.gif Na autrostadzie (w niemczech grinser006.gif) idzie się rozpędzić na IV biegu powyżej 170km/h które są na liczniku grinser006.gif V bieg służy do toczenia się.

Dla 1 czy 2 osób (z przodu wystarczająco miejsca) jest to świetne autko do miasta i od czasu do czasu na wypad gdzieś dalej ze względu na mały bagażnik i wysoki próg załadunku. Materiały w środku dosyć twarde, ale nie rysują się. Jeśli jesteś w stanie zaakceptować gołe blachy w środku to silnik i właściwości jezdne zrekomensują to z nawiązką.

Prowadzenie jest bardzo przyjemne, prowadzi się jak gokart smile.gif i bardzo fajnie jeździ się bokami zlosnik.gif

My bardzo dobrze wspominamy przygodę z Aygo i tak jak pisałem wcześniej, teraz ma ją mój brat, który również jest bardzo zadowolony z niej.

Napisano
  • Autor

> Dodałbym wspomaganie - bo sobie kobiekta nie da rady, poważnie.

> Bez wspomagania to w tym aucie chłop cieżko manewruje, kolega miał takie na handel i dokładaliśmy

> wspomaganie,

a jaki koszt dokladki tego wspomatania? jesli to nie tajemnica cfaniaczek.gif

bo co kto oglądał to rezygnował jak się przejechał. Po zamontowaniu sprzedało się

> w 2 dni

Napisano
  • Autor

> Miałem Aygo, żona jeździła, zmieniliśmy na coś większego z racji pojawienia się dziecka. Teraz Aygo

> jeździ mój brat bo szkoda było nam się z nim rozstać mały przebieg, salonowe, wersja

> wyposażenia max (klima jest mega wydajna, małe wnętrze więc szybko robiło się zimno i można

> nieźle zmarznąć )

> Z małym rabatem sprzedałem bratu. Zadowolony.

> Co Ci mogę napisać. Wymienialiśmy olej, filtry i co tam jeszcze trzeba było raz na rok. Laliśmy

> benzyne i to wszystko. Jedyna rzecz która się popsuła to przy 56tys km padło sprzęgło. To

> ponoć typowa usterka. Z innych usterek to problemy z wybierakiem skrzyni biegów. Trzeba

> wymienić jakieś wodzidełka bo po jakimś czasie pojawiają się problemy z wrzuceniem 1 i R.

> W niektórych egzeplarzach występują problemy z przeciekającymi uszczelkami (ja tego nie miałem). W

> autach bez centralnego zamka szybko psują się bębenki zamków i trzeba je wymieniać. Jeśli jest

> wersja z centralnym zamkiem to problem nie występuje.

> I to w zasadzie jedyne problemy.

> Problemów z korozją brak. Silnik na łańcuchu. Zero wycieków. Silnik 1.0 benzynowy to konstrukcja

> toyoty. Wystrzegaj się zakupu 1.4hdi. Duże problemy są z nim podobno a oszczędności żadne. 1.0

> benzynka spalała mi max 6.5l na 100km i to przy bardzo ciężkiej nodze. A autko potrafi

> dostarczyć frajdy z jazdy. W mieście nie ma sobie równych Start ze świateł to to co te autka

> uwielbiają Nie jednemu szczena opada ze zdzwiwienia.

> Na II biegu do odcinki prawie 110km/h na liczniku Na autrostadzie (w niemczech ) idzie się

> rozpędzić na IV biegu powyżej 170km/h które są na liczniku V bieg służy do toczenia się.

> Dla 1 czy 2 osób (z przodu wystarczająco miejsca) jest to świetne autko do miasta i od czasu do

> czasu na wypad gdzieś dalej ze względu na mały bagażnik i wysoki próg załadunku. Materiały w

> środku dosyć twarde, ale nie rysują się. Jeśli jesteś w stanie zaakceptować gołe blachy w

> środku to silnik i właściwości jezdne zrekomensują to z nawiązką.

> Prowadzenie jest bardzo przyjemne, prowadzi się jak gokart i bardzo fajnie jeździ się bokami

> My bardzo dobrze wspominamy przygodę z Aygo i tak jak pisałem wcześniej, teraz ma ją mój brat,

> który również jest bardzo zadowolony z niej.

fajnie, dzięki za opis.

A jak z zawieszeniem, wytrzymuje trudy naszych dróg?

Napisano

> fajnie, dzięki za opis.

> A jak z zawieszeniem, wytrzymuje trudy naszych dróg?

my przez 70tys km nic nie robiliśmy, teraz jak mój brat jeździ na zegarze jest ~82tys i też zero luzów, stuków i puków smile.gif

Napisano

> a jaki koszt dokladki tego wspomatania? jesli to nie tajemnica

szukaj wersji z klimatyzacją to będziesz miał w zasadzie kompletne wyposażenie. Warto doinwestować do klapki schowka sick.gif to trochę śmieszne żeby na tym oszczędzać... a przydaje się grinser006.gif

Napisano

> a jaki koszt dokladki tego wspomatania? jesli to nie tajemnica

hmmm, dokładnie nie pamiętam, ze 3 lata temu to było, ale graty (cała wiązka spod deski, kolumna z silnikiem i moduł) kosztowały coś koło 300-400 zł, robocizny nie policzę - ale zeszło cały dzień smile.gif