Napisano 19 Lutego 201313 lat > a w niej... Pięknie pięknie! Też chciałbym kupić jakiegoś piździbąka w lato
Napisano 19 Lutego 201313 lat No to fajnie tylko proszę relacje zapodawać na bieżąco Mi się udało dorwać w tamtym roku coś ala Ryś na centralnej sprężynie z tyłu w kiepskawym stanie Wiecie może jaki tam siedzi oryginalnie silnik bo jest włożony właśnie taki okrąglak
Napisano 20 Lutego 201313 lat Autor > No to fajnie tylko proszę relacje zapodawać na bieżąco > Mi się udało dorwać w tamtym roku coś ala Ryś na centralnej sprężynie z tyłu w kiepskawym stanie > Wiecie może jaki tam siedzi oryginalnie silnik bo jest włożony właśnie taki okrąglak ZCW to w Rysiu siedział też S38,tylko pedałowiec
Napisano 20 Lutego 201313 lat > i uszczelki > tak więc pomału zabieram się za mojego Komara 2351 niestety uszczelki kiepskiej jakości, wiem z doświadczenia
Napisano 21 Lutego 201313 lat Autor > niestety uszczelki kiepskiej jakości, wiem z doświadczenia to jakie lepsze...papierowe ?
Napisano 21 Lutego 201313 lat > to jakie lepsze...papierowe ? ja zawsze daje papier + silnikon albo tzw. uszczelka w plynie
Napisano 21 Lutego 201313 lat > ja zawsze daje papier + silnikon albo tzw. uszczelka w plynie Dokładnie, zawsze papierowe uszczelki smaruję delikatnie z obu stron silikonem, składam delikatnie a dokręcam na drugi dzień do oporu
Napisano 23 Lutego 201313 lat Autor > Więcej fotek > Wszystkiego > Uwielbiam takie tematy jak znajdę chwile,to zapodam zdjęcie komara.troche zmieniony w stosunku do oryginału,ale to po dziadku,wiec sentyment jest i chęć do przywrócenia jak oryginał
Napisano 25 Lutego 201313 lat Autor > ile dałeś za siodełko? Wygląda na ładne. 35zł ed: wygląda i jest ładne