Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wady zalety wycinania katalizatora e36 2,8...

Featured Replies

Napisano

Jako ze mam wydech z 2 katalizatorami to chce je wyciąć:) Co zyskam co stracę znawcy do tablicy grinser006.gif

Napisano

> Jako ze mam wydech z 2 katalizatorami to chce je wyciąć:) Co zyskam co stracę znawcy do tablicy

A sprawne są ?

Napisano
  • Autor

A wydech jest ac schnitzer i nie mam schematu bo nie wiem z jakiego modelu bo na pewno nie z 2,8 cabrio frown.gif a chetnie bym wam pokazal jak on wyglada

Napisano

> Jako ze mam wydech z 2 katalizatorami to chce je wyciąć:) Co zyskam co stracę znawcy do tablicy

a kolektor od 2,5 juz zasadziles? grinser006.gif

Napisano

zyskasz parę złotych, o ile masz wkłady grinser006.gif

sprawdź może czy nie ma gdzieś spawów, bo bardziej prawdopodobne, że przez tyle lat ktoś już się nimi zajął.

ja kupiłem swoją z rurami zamiast katów i dźwięk jest piękny! żadnego buczenia, głośnej pracy ani nic z tych rzeczy, po prostu ładny, niski prawie jak seryjny dźwięk ok.gif

Napisano
  • Autor

> a kolektor od 2,5 juz zasadziles?

nie a po co??

jak mam 2,8 wiesz nie znam sie na bmw za bardzo grinser006.gif chetnie poslucham

Napisano
  • Autor

> zyskasz parę złotych, o ile masz wkłady

> sprawdź może czy nie ma gdzieś spawów, bo bardziej prawdopodobne, że przez tyle lat ktoś już się

> nimi zajął.

> ja kupiłem swoją z rurami zamiast katów i dźwięk jest piękny! żadnego buczenia, głośnej pracy ani

> nic z tych rzeczy, po prostu ładny, niski prawie jak seryjny dźwięk

wlasnie nie ma nigdzie spawow grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> a kolektor od 2,5 juz zasadziles?

dobra juz wszystko wiem ale taka rzezba ze ja dziekuje ok.gif

Napisano

> dobra juz wszystko wiem ale taka rzezba ze ja dziekuje

czy ja wiem czy rzezba hmm.gif zagadaj do Codename on w swoim 2,8 ma chyba kolektor od 2,5 jesli mnie pamiec niemyli, a moim zdaniem to najprostszy sposob na dodanie mocy silniczkowi ok.gif

edyta: i pochwal sie wkoncu tym bezdasznikiem grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> czy ja wiem czy rzezba zagadaj do Codename on w swoim 2,8 ma chyba kolektor od 2,5 jesli mnie

> pamiec niemyli, a moim zdaniem to najprostszy sposob na dodanie mocy silniczkowi

> edyta: i pochwal sie wkoncu tym bezdasznikiem

Dobra juz sie chwale:)

Napisano

stracisz 5-7 koni i 10-20nm

zyskasz 100zl na skupie i pierdzacy dzwiek silnika

ruszanie seryjnego wydechu w 2.8 nie ma najmniejszego sensu.

co chcesz jeszcze sie dowiedziec?

najtanszy i najbardziej efektywny sposob to montaz kolektora M50b25 ,daje ok 20koni w zaleznosci od stanu silnika

Napisano
  • Autor

> najtanszy i najbardziej efektywny sposob to montaz kolektora M50b25 ,daje ok 20koni w zaleznosci od

> stanu silnika

podobno wielkie spalanie i od dolu niby nie jedzie juz wogole...takie opinie slyszalem o kolektorze z m50b25

Napisano

> podobno wielkie spalanie i od dolu niby nie jedzie juz wogole...takie opinie slyszalem o kolektorze

> z m50b25

glupoty slyszales

sam wykres sie nieco przesowa wzgledem starego ale ogolnie same +

a co do spalania to bzdura

Napisano

> podobno wielkie spalanie i od dolu niby nie jedzie juz wogole...takie opinie slyszalem o kolektorze

> z m50b25

Bzdury... Kolektor z 2,5 zakłada się w tym silniku na dzień dobry i nie szuka dziury w całym.

Napisano
  • Autor

> Bzdury... Kolektor z 2,5 zakłada się w tym silniku na dzień dobry i nie szuka dziury w całym.

dziekuje 20.GIFpub2.gif

Napisano

> Bzdury... Kolektor z 2,5 zakłada się w tym silniku na dzień dobry i nie szuka dziury w całym.

Zgadza się. Wyniki sa super ok.gif Tutaj np M52b25

majster525_pomiar.jpg

Napisano
  • Autor

> Zgadza się. Wyniki sa super Tutaj np M52b25

Dziekuje panowie szukam kolektora... grinser006.gif

Napisano

> Dziekuje panowie szukam kolektora...

Szukaj, warto. Jak coś to możesz do nas przyjechać na montaż ok.gif

Napisano
  • Autor

> Szukaj, warto. Jak coś to możesz do nas przyjechać na montaż

juz zamowilem kolektor i jade do zor bo blizej ziomek z forum BMW robi wszystkim kolektory w piatek zawoze rano w sobote wieczorkiem odbior z wyciagnieciem,zrobieniem i zalozeniem grinser006.gif

Napisano

> juz zamowilem kolektor i jade do zor bo blizej ziomek z forum BMW robi wszystkim kolektory w piatek

> zawoze rano w sobote wieczorkiem odbior z wyciagnieciem,zrobieniem i zalozeniem

Naprawde warto. Opisz wrazenia jak zalozysz ok.gif

Napisano

EOT: Wkładałeś może ostatnio do E36 coupe z Łodzi silnik M60B40? confused.gif