Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kontakt z ludzmi z UA najlepiej z forum chevroleta

Featured Replies

Napisano

jak w temacie ktoś ma lub może pomóc?

Chodzi o ten nieszczęsny zestaw naprawczy tylnych bębnów (dokładnie sprężynki i blaszki) ponieważ na naszym rynku tylko sprzedają wraz z osłonami itd (w innym wątku się żaliłem) no i u nas cena to 500 PLN za stronę a może u nich sa zestawy naprawcze tak jak do większości pojazdów w normalnych cenach 25-40 PLN 270751858-jezyk.gif

Napisano

Nie próbowałeś dopasować z poprzedniej generacji Nubiry? Ewentualnie innego Daewoo/Chevrolet ? Pytam ponieważ też miałem problem z tylnym bębnem (zgubiłem sprężynkę dociskową i taki kapselek ) i kupiłem z poprzedniej nubiry, pasowało wink.gif

Napisano
  • Autor

> Nie próbowałeś dopasować z poprzedniej generacji Nubiry? Ewentualnie innego Daewoo/Chevrolet ?

> Pytam ponieważ też miałem problem z tylnym bębnem (zgubiłem sprężynkę dociskową i taki

> kapselek ) i kupiłem z poprzedniej nubiry, pasowało

Hehe to jak pisałem wcześniej o tym temat to nikt tak nie doradzał a pisałem z jakiego autka by mogło pasować 270751858-jezyk.gif

Napisano

Zabrałbym stare sprężynki, blaszki i porównał z Lanosem/Nubirą/Aveo itp.

Tutaj niby piszą że pasuje do Lacetti hmm.gifjakiś tekst

Zaopatruję się u nich i sprzedają konkretny towar(oryginalny) więc chyba się nie mylą grinser006.gif

Poszedłbym tą drogą ok.gif

Napisano
  • Autor

> Zabrałbym stare sprężynki, blaszki i porównał z Lanosem/Nubirą/Aveo itp.

> Tutaj niby piszą że pasuje do Lacetti jakiś tekst

> Zaopatruję się u nich i sprzedają konkretny towar(oryginalny) więc chyba się nie mylą

> Poszedłbym tą drogą

I chyba to mi zostanie jak przyjdzie ciepełko rozebrać bęben i iść z tajlami do sklepu.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Przeglądając katalog IC, znalazłem coś takiego:

FOTO , FOTO 2- Nr części: QB105-0025 (105-0025) ; producent: QUICK BRAKE ; cena 51,80

oraz

FOTO - nr części: SFK384 ; producent: TRW; cena 87,07

Resztę informacji znajdziesz wpisując podane numery na głównej stronie sklep.intercars.pl

Może Cię to zainteresuje, u nas też chyba będzie trzeba to zrobić bo z jednej strony chyba się coś blokuje sick.gif

Napisano
  • Autor

> Takie coś? Zestaw TRW

Tak to jest właśnie to. Co prawda u siebie już zrobiłem ale dobrze wiedzieć gdzie to można dostać.

Seba jak będziesz wymieniał szczęki w bębnie to życzę powodzenia 270751858-jezyk.gif:P przed zdjęciem czeka cię walka z piastą smile.gif

Napisano

> Tak to jest właśnie to. Co prawda u siebie już zrobiłem ale dobrze wiedzieć gdzie to można dostać.

> Seba jak będziesz wymieniał szczęki w bębnie to życzę powodzenia 270751858-jezyk.gif przed zdjęciem czeka cię walka

> z piastą

Hehe, zapieczone wszystko ?

Na razie chyba będę musiał wyczyścić prowadnicę w klockach z tyłu bo chyba coś nie odbija sick.gif

PS. Jedziesz na spot do Sosnowca 14.04 ? zlosnik.gif