Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Potrzebne VT koła

Featured Replies

Napisano

Witam, jak w temacie, potrzebuje przemalować koło, pomysły mile widziane, pacjent na zdjęciu ma tylko przyłożone na razie felgi do zdjęcia smile.gif

20130222298.jpg

sam1959k.jpg

Napisano
  • Autor

> zostawiłbym białe

i takich doradców nie lubię 270751858-jezyk.gif może i tak zrobię ale chcę zobaczyć jak to wyglądałoby z innym kolorem bo i tak ma być lakierowane grinser006.gif

Napisano

> Witam, jak w temacie, potrzebuje przemalować koło, pomysły mile widziane, pacjent na zdjęciu ma

> tylko przyłożone na razie felgi do zdjęcia

ja bym zajął się pomarańczowymi kierunkowskazami i kupił białe

Napisano

> chcę zobaczyć jak to wyglądałoby z innym kolorem bo i tak ma być lakierowane

Wyglądałoby tak samo słabo. Na jaki kolor nie pomalujesz, będzie brzydko, a im kolor bardziej jaskrawy i rzucający się w oczy, tym będzie gorzej. Moja rada - sprzedaj i kup coś innego, albo pomaluj na czarno, to nie będzie rzucać się w oczy i będzie wyglądać jak normalna stalówka.

Napisano
  • Autor

Ludzie czy do was mówić to jak grochem o ścianę? angryfire.gif Jest tu jeszcze ktoś kto zrobi vt i nie będzie mi gadał głupot typu sprzedaj, zmień, kup, zostaw itd 270751858-jezyk.gif felgi zostają bo je dopiero co kupiłem, mam taki, a nie inny zamysł na auto i chciałem tylko zobaczyć jak wyglądałoby to w innym kolorze, czy to aż tak dużo 270751858-jezyk.gif

a kierunki zostały właśnie oklejone folią na pomarańczowo bo każda jedna felicia ma białe 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Witam, jak w temacie, potrzebuje przemalować koło, pomysły mile widziane, pacjent na zdjęciu ma

> tylko przyłożone na razie felgi do zdjęcia

generalnie zabral bym sie za robote ale .... juz bylo

felicia ats cup na ak

usun bialy lakier i wypoleruj i bedzie GIT

Napisano
  • Autor

> generalnie zabral bym sie za robote ale .... juz bylo

> felicia ats cup na ak

> usun bialy lakier i wypoleruj i bedzie GIT

tamto mnie wtedy nie zadowoliło 270751858-jezyk.gif było zrobione na odwal się 270751858-jezyk.gif koło ma być pomalowane całe, bo polerka odpada, bo ma mega wżery smirk.gif myślę, że jakbym jeździł jakimś sc albo cc to by nikt żadnych problemów nie zrobił i miałbym zrobione vt już dawno a tak cóż...

Napisano

> myślę, że jakbym jeździł jakimś sc albo cc to by nikt żadnych problemów nie zrobił i miałbym zrobione vt już dawno a tak cóż...

facepalm%5B1%5D.gif

Napisano
  • Autor

Steffan nie chce nikogo urazić, ale taka prawda, jak się tylko założy taki wątek( w moim przypadku raz na ruski rok) to się sami fiacikarze zbiegają i nie pomogą nie zrobią virtuala, tylko doradzają kup to, sprzedaj to, może jeszcze auto mam zmienić wink.gif wrzuciłby ktoś virtuala już dawno zamiast narzekać i słuchać mojego narzekania wink.gif

Napisano

> Steffan nie chce nikogo urazić, ale taka prawda, jak się tylko założy taki wątek( w moim przypadku

> raz na ruski rok) to się sami fiacikarze zbiegają i nie pomogą nie zrobią virtuala, tylko

> doradzają kup to, sprzedaj to, może jeszcze auto mam zmienić wrzuciłby ktoś virtuala już

> dawno zamiast narzekać i słuchać mojego narzekania

Jak bym umiał to bym Ci zrobił grinser006.gif korci mnie taka skoda z vr6 pod maską food.gif ale to tylko takie luźne pisanie hehe.gif

83550741.jpg

serce.gif

Napisano
  • Autor

> Jak bym umiał to bym Ci zrobił korci mnie taka skoda z vr6 pod maską ale to tylko takie luźne

> pisanie

no vr pod maską ok wink.gif ale wróćmy do tematu tongue.gifzlosnik.gif

Napisano

> no vr pod maską ok ale wróćmy do tematu

zgodnie z obietnica

2013022229812345678.jpg

201302222981234567.jpg

20130222298123456.jpg

2013022229812345.jpg

201302222981234.jpg

20130222298123.jpg

2013022229812.jpg

201302222981.jpg

20130222298123456789.jpg

Napisano
  • Autor

> zgodnie z obietnica

dzięki wielkie smile.gif brakuje mi jeszcze zielonego kawasaki green i limonkowego wpadającego w zółty( takiego jak na focie), ale już jakiś pogląd jest smile.gif dzięki

208506_334364746675525_316057525_n.jpg

Napisano

> tamto mnie wtedy nie zadowoliło było zrobione na odwal się

Gościu sciana.gifczerwona.gifboje_sie.gif

W tym momencie żałuję że kiedyś ci próbowałem pomóc no.gif

w tym momencie powinieneś użyć opcji "powiadom moderatora"

Napisano

zamykam, a temu który założył wątek udzielam tygodniowego urlopu na przemyślenia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.