Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Montaż osłony silnika w Grande Punto

Featured Replies

Napisano

Witam, ja z kącika obok. Chcialbym kupić ojcu do Grande Kropki kupić zestaw osłona silnika, rok Kropki 2006. M tylko jedną osłone prawą bo lewą wcięło. I mysle o kupnie kompletu, czy grande jest przystosowane do kompletu osłon czy trzeba wiercić dziurki? pomoże ktoś z kolegów? dziekuje pozdrawiam

PS: Silnik Kropka to 1.2 65KM...

Napisano

oczywiscie ze mozesz kupic sobie komplet osłon. musisz kupic osłony, wkręty i gniazda do wkrętów ktore wsadzasz w nadwozie.nie kupuj zamienników, tylko oryginalne osłony - zamienniki to taki szajs, że głowa mała...

Napisano

Nie zgadzam się z Tobą. Ja trzeci rok jeżdżę z osłoną kupioną na Allegro i nic z nią złego się nie dzieje. Pasowała idealnie. Chwalę też sobie jej wytrzymałość.

Napisano

Hm... Przerabiałem 3 osłony z allegro (chyba tyle jest rodzajów zamienników na allegro) i każda jedna miała inaczej zamontowane otwory, a jednocześnie żadna nie miała otworów nigdzie w pobliżu nawet oryginalnych miejsc montażowych. Pierwszą odesłałem, druga się złamała, a trzecią miałem do czasu sprzedaży auta.

Ale grunt że Tobie się podoba ok.gif

Napisano

Fabrycznie wystepowalo nawet 5 oslon, wersja Sport 1.9 miala wszystkie.

Jedna duza pod silnikiem, dwie boczne przy zakolach, do ktorych mocowana jest ta glowna.

Dodatkowo dwie male w okolicach halogenow, pomiedzy zderzakiem, a zakolami.

Dzieki temu zabudowana od spodu jest cala przednia czesc samochodu.

Napisano

Jak pytałem w ASO to nie tych osłon o których piszesz "Dodatkowo dwie małe w okolicach halogenów, pomiędzy zderzakiem, a zakolami". Na allegro też ich nie widziałem. Wszystkie składają się z 3 elementów.

Napisano

> Jak pytałem w ASO to nie tych osłon o których piszesz "Dodatkowo dwie małe w okolicach halogenów,

> pomiędzy zderzakiem, a zakolami". Na allegro też ich nie widziałem. Wszystkie składają się z 3

> elementów.

To zmien ASO, bo sie nie znaja zlosnik.gif.

Nr.1, wystepuja w wersji Sport.

286754477-oslony.JPG

post-73486-14352519484971_thumb.jpg