Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Toyota Carina E 1.6 czy warto robić?

Featured Replies

Napisano

Ostatnio umyłem i miałem okazję pojeździć autkiem mojej teściowej mianowicie Toyotą Cariną E 1.6 z LPG .... Po umyciu ukazał mi się obraz nędzy i rozpaczy nie wiem czy jest na niej jakiś element który by ruda nie wcinała ... Autko Teściowa posiada od 1995 roku czyli od nowości, nigdy nie miała żadnej stłuczki czy wypadku... Obecny przebieg to prawie 300 tys km ... Nie tak dawno wymieniane sprzęgło, kompletny rozrząd, pompa wody, maglownica, olej i płyny... Z autem nigdy problemu nie było ... Silnik chodzi miodzio .... Do zrobienia jest dosłownie cała blacharka... żadne drzwi się nawet nie uchowały bez rdzy, o progach, błotnikach nie wspomnę ... Całe tylne zawieszenie do wymiany z przodu też coś zaczyna pukać... Opon zero ... Z wyposażenia to Toyka posiada wspomaganie i centralny zamek... I teraz pytanie czy opłacało by się to robić czy pchnąć dalej?? Tylko problem pojawia się teraz taki że znając życie nikt nie da za nią więcej jak 3 tysie a co za te 3 tysie kupić ?? Co byście radzili zrobić ??

Napisano

> Ostatnio umyłem i miałem okazję pojeździć autkiem mojej teściowej mianowicie Toyotą Cariną E 1.6 z

> LPG .... Po umyciu ukazał mi się obraz nędzy i rozpaczy nie wiem czy jest na niej jakiś

> element który by ruda nie wcinała ... Autko Teściowa posiada od 1995 roku czyli od nowości,

> nigdy nie miała żadnej stłuczki czy wypadku... Obecny przebieg to prawie 300 tys km ... Nie

> tak dawno wymieniane sprzęgło, kompletny rozrząd, pompa wody, maglownica, olej i płyny... Z

> autem nigdy problemu nie było ... Silnik chodzi miodzio .... Do zrobienia jest dosłownie cała

> blacharka... żadne drzwi się nawet nie uchowały bez rdzy, o progach, błotnikach nie wspomnę

> ... Całe tylne zawieszenie do wymiany z przodu też coś zaczyna pukać... Opon zero ... Z

> wyposażenia to Toyka posiada wspomaganie i centralny zamek... I teraz pytanie czy opłacało by

> się to robić czy pchnąć dalej?? Tylko problem pojawia się teraz taki że znając życie nikt nie

> da za nią więcej jak 3 tysie a co za te 3 tysie kupić ?? Co byście radzili zrobić ??

Jak jest kasa na inny samochod to pchnac dalej. Jezeli nie to zaczac zbierac i zostawic tak jak jest. Gra nie warta swieczki moim zdaniem. Z rdza nie wygrasz i szkoda kasy. Utrzymac w takim stanie aby mozna bylo bezpiecznie jezdzic i zbierac... To tylko moja opinia zlosnik.gif

Napisano

> Ostatnio umyłem i miałem okazję pojeździć autkiem mojej teściowej mianowicie Toyotą Cariną E 1.6 z

> LPG .... Po umyciu ukazał mi się obraz nędzy i rozpaczy nie wiem czy jest na niej jakiś

> element który by ruda nie wcinała ... Autko Teściowa posiada od 1995 roku czyli od nowości,

> nigdy nie miała żadnej stłuczki czy wypadku... Obecny przebieg to prawie 300 tys km ... Nie

> tak dawno wymieniane sprzęgło, kompletny rozrząd, pompa wody, maglownica, olej i płyny... Z

> autem nigdy problemu nie było ... Silnik chodzi miodzio .... Do zrobienia jest dosłownie cała

> blacharka... żadne drzwi się nawet nie uchowały bez rdzy, o progach, błotnikach nie wspomnę

> ... Całe tylne zawieszenie do wymiany z przodu też coś zaczyna pukać... Opon zero ... Z

> wyposażenia to Toyka posiada wspomaganie i centralny zamek... I teraz pytanie czy opłacało by

> się to robić czy pchnąć dalej?? Tylko problem pojawia się teraz taki że znając życie nikt nie

> da za nią więcej jak 3 tysie a co za te 3 tysie kupić ?? Co byście radzili zrobić ??

nie chcecie jej sprzedac ? cfaniak.gif

Napisano

> a po co Ci Łukaszu?

mam kolege w Berlinie co lubi stare toyoty zlosnik.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> nie chcecie jej sprzedac ?

A che ją sprzedać tylko moim skromnym zdaniem cena za wysoka ...

Napisano

> A che ją sprzedać tylko moim skromnym zdaniem cena za wysoka ...

Ile można wołać za skorodowane 18letnie auto z przebiegiem 300kkm i zawiechą do wymiany? blush.gif

Napisano
  • Autor

3500zł ja się nie wtrącam bo to nie moje ... ale cena dla mnie o dużo za duża ...