Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Connect Nav+ aktualizacja

Featured Replies

Napisano

Witam,

zakup Cromki zbliża się wielkimi krokami, ale ja nadal nie wiem czy jest sens szukać wersji z systemem CN+. Jest to spowodowane głównie tym, że nie wiem czy można wgrać PL język, oraz PL lektora. Już wiem jak zaktualizować mapy, mam nawet na PC wersję 2012/2013.

Napisano

polskiego lektora niestety do cn+ nie ma

Napisano

> Witam,

> zakup Cromki zbliża się wielkimi krokami, ale ja nadal nie wiem czy jest sens szukać wersji z

> systemem CN+. Jest to spowodowane głównie tym, że nie wiem czy można wgrać PL język, oraz PL

> lektora. Już wiem jak zaktualizować mapy, mam nawet na PC wersję 2012/2013.

Dogadac sie z CN+ trudno, angielskiego sie podszkolisz, ale wyglada elegancko i tyle.

Navi prowadzi dosc dobrze.

A co do 2012 to z ktorego roku sa drogi?

Napisano
  • Autor

Ale właśnie nie u mnie z angielskim problem, a u ojca. On ani be, ani me po angielsku.

Napisano

> Ale właśnie nie u mnie z angielskim problem, a u ojca. On ani be, ani me po angielsku.

Ja angielski tez z widzenia znam ale kilka komunikatow mozna sie osłuchać, chyba ze wolisz po wegiersku smile.gif)) skolko godno smile.gif

UWAGA, nie wiem dlaczego nie mozna przewijac utworów yikes.gif

No i dlaczego AUXa czy USB nie ma, tego nie pojmuję...

Napisano

> Ja angielski tez z widzenia znam ale kilka komunikatow mozna sie osłuchać, chyba ze wolisz po

> wegiersku )) skolko godno

> UWAGA, nie wiem dlaczego nie mozna przewijac utworów

> No i dlaczego AUXa czy USB nie ma, tego nie pojmuję...

Bo to stary klamot pamiętajacy STILO 2001 rok... pozatym wyszli z założenia, że zmieniarka wystarczy a i MP3 czyta więc o co chodzi hehe.gif

Moim zdaniem navi nie jest najważniejsze... można sobi dołożyć.

Napisano

> Bo to stary klamot pamiętajacy STILO 2001 rok... pozatym wyszli z założenia, że zmieniarka

> wystarczy a i MP3 czyta więc o co chodzi

> Moim zdaniem navi nie jest najważniejsze... można sobi dołożyć.

Ja zafundowalem, bo zwyczajnie estetycznie toto wyglada, i kompa ma komplet, a navi...mam w tel jak chce, i glosem wybiore cel:)

Napisano

> No i dlaczego AUXa czy USB nie ma, tego nie pojmuję...

ja mam BLUE&ME nav i mam USB, które działa całkiem dobrze i czyta nawet kiepskie pendrivy. Ty masz najwyższą wersję telematyki i nie ma tam USB?? tez mnie to icon_eek.gif. W takim razie nawet z najwyższej półki odczucia estetyczne z posiadania CN+ , nie przebiją użytkowych B&M nav

Napisano

> ja mam BLUE&ME nav i mam USB, które działa całkiem dobrze i czyta nawet kiepskie pendrivy. Ty

> masz najwyższą wersję telematyki i nie ma tam USB?? tez mnie to . W takim razie nawet z

> najwyższej półki odczucia estetyczne z posiadania CN+ , nie przebiją użytkowych B&M nav

Mi przebijaja bo nie uzywam USB jako zrodlo muzyki.

Staroswiecki jestem ale lubie plyte w dloni czuc.

Zreszta glownie radyjno umpaumpa....:)

I tak nan CN+ za darmo wiec nie narzekam:)

Napisano

Wracając do tematu. Czy jest ktoś kto może opisać " jak krowie na rowie" co i jak z tą aktualizacją CN+

U mnie nie czyta płyt RT3 i wiem że trzeba zainstalować nowszą wersję softu jednak obawiam się to robić gdyż czytałem o problemach podczas aktualizacji a znając moje szczęście to będe miał z tym problem.

Napisano

odszukaj mój post na ten temat - drugi raz bym nie ryzykował - 3 tygodnie bezustannej walki aby navi ożyła facepalm%5B1%5D.gifmlot.gif

Napisano
  • Autor

A ja już doskonale zapoznałem się z procedurą aktualizacji CN+ w naszej Cromie. Niebawem naskrobię jakiś poradnik, jednak za niego nie ręczę bo nie mam nawi jeszcze przed oczami.

Napisano

> Dogadac sie z CN+ trudno, angielskiego sie podszkolisz, ale wyglada elegancko i tyle.

> Navi prowadzi dosc dobrze.

> A co do 2012 to z ktorego roku sa drogi?

Edycja 2012/2013 to mapy Q4-2011