Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co to jest i do czego służy?

Featured Replies

Napisano

Wczoraj się przyglądałem vołowinie od spodu i natknąłem się na takie coś...w dodatku pęknięte.

Oparte jest na lewym wahaczu i połączone z wtyczką i przewodem, który biegnie spodem samochodu nie wiadomo gdzie:)

Ktoś ma pomysł, co to jest?

snc00164small.jpg

Napisano

Nie jest to czujnik abs-u ,asr-u hmm.gif

Napisano
  • Autor

No właśnie, taki czujnik - nie czujnik, bo jego obudowa (pasek) jest pęknięty i "lata" na swoich trzpieniach, więc nie za bardzo miałby jak sczytywać dane spineyes.gif

Jeszcze jedna fota komórkowa

286874231-SNC00166small.jpg

post-29588-14352520202065_thumb.jpg

Napisano

Masz xenony?

Jeśli tak, to stawiam na czujnik potrzebny do ich poziomowania.

Napisano

Dokładnie jak już kolega napisał- czujnik położenia ksenonów. Niestety przynajmniej do s40 występuje w całosci- nie da sie kupic samej "pałeczki" łączącej wahacz z czujnkiiem, ale z tego co widze z dodatkowego zdjęcia to urwało Ci sie mocowanie przy wahaczu- pałeczka cała- jesli ma swożnie nie zatarte to pewnie da sie przyczepić do wahacza

Napisano
  • Autor

Mam. I to jest chyba właściwe rozpoznanie. claps.gif

Ksenony w zasadzie nie reagowały, na przeglądzie wciskałem identyczny kit, jaki wcisnął mi "doradca ASO" że reagują z olbrzymim opóźnieniem, a po przekręceniu stacyjki i podaniu napięcia nie robią ruchu poziomującego sciana.gif

Napisano
  • Autor

Pałeczka cała, a sworznie ruchome. Pęknięta jest opaska obejmująca wahacz i brakuje jakiejś jej części. Stąd nie wiem jak powinna być zamocowana. crazy.gif

Mamy jakieś zdjęcie na składzie, może rysunek, jak to prawidłowo zamocować? 893goodvibes.gif

Napisano

Takie cos znalazłem hmm.gif

jakiś tekst

Napisano
  • Autor

No już nieco lepiej, tylko jak jest zamocowany element 31 do wahacza i jaką pozycje ustalić względem wahacza hmm.gif

Napisano

> Mam. I to jest chyba właściwe rozpoznanie.

ok.gif20.GIF

Napisano

> No już nieco lepiej, tylko jak jest zamocowany element 31 do wahacza i jaką pozycje ustalić

> względem wahacza

Nawet jeśli nie przymocujesz idealnie, to klasyczna regulacja świateł powinna pomóc w "skalibrowaniu" całości układu smile.gif