Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zimowe zakupy

Featured Replies

Napisano

Zima, ceny niższe(podobno) wiadomo...

Zajechałem wczoraj do jednego kolesia oblookać moto i mówię, że może by go i kupił, ale trzebaby doopsko tym sprzętem przewieźć...Ale wiadomo, śnieg, lód i zimno.. ale bez jazdy moto nie kupię

Tyle, że kolo coś kręci nosem na jazdę próbną w zimie.

To jak jest? Wypada czy nie wypada spróbowac motora w lutym hmm.gif Przeciez do Londynu sie nie wybiorę..

Jak jest z jadami próbnymi ? hmm.gif

Napisano

> Zima, ceny niższe(podobno) wiadomo...

> Zajechałem wczoraj do jednego kolesia oblookać moto i mówię, że może

> by go i kupił, ale trzebaby doopsko tym sprzętem przewieźć...Ale

> wiadomo, śnieg, lód i zimno.. ale bez jazdy moto nie kupię

> Tyle, że kolo coś kręci nosem na jazdę próbną w zimie.

> To jak jest? Wypada czy nie wypada spróbowac motora w lutym Przeciez

> do Londynu sie nie wybiorę..

> Jak jest z jadami próbnymi ?

ogólnie zasada jest taka Ty mu dajesz kase za motocykl a on Ci daje moto na jazde, wywalisz sie to bierzesz sobie moto a on bierze kase. Jak Ci sie uda nie wywalic a nie bierzesz moto to bierzesz kase spowrotem ... w zimie łatwo sie wywalić ... bardzo łatwo

Napisano
Chyba Cię Chrystus opuścił, żeby testować teraz czyjegoś bika zlosnik.gif Nooooo chyyyba że naprawdę czarny asfalt i dodatnia temperatura... icon_rolleyes.gif
Napisano
  • Autor

no a jak sobie wyobrażasz zakup bez jazdy?

Napisano

> no a jak sobie wyobrażasz zakup bez jazdy?

poczekaj kilka dni. przemyslisz sprawę i poszukasz czegoś innego w międzyczasie. rozeznasz rynek.

Napisano

> no a jak sobie wyobrażasz zakup bez jazdy?

Mój kumpel kupił tak parę lat temu moją Suzi.

Pojechał z kolegą który jest lakiernikiem i ma oko to wszelkich napraw powłoki lakierniczej.Porządnie ją obejrzeli czy nie była bita, osłuchali silnik, sprawdzili czy biegi wchodzą gdy moto stało na centralce i zapakowali ją na lawete. Dopiero po 3 miesiącach pierwszy raz się nią przejechał zlosnik.gif

Co do mnie - jak ktoś chce jazdę próbną w takich warunkach to nie ma problemu pod warunkiem że zostawia równowartość ceny w zastaw

wink.gif

Napisano
  • Autor

co innega jak kupujesz od znajomego-co innego jak od obcego 270751858-jezyk.gif

a jazda i tak sie odbyła 270751858-jezyk.gif270751858-jezyk.gif270751858-jezyk.gif

Tez myślałem o biegach "na sucho" ale moto nai ma centralnej stopki tylki boczną więc tylko jazda mi pozostała.

a swoją drogą można chiba dokupić centarlna stopkę, bo rama ma fabryczne mocowanie dla takowej, ale widać że nigdy jej tam nie było.

Napisano

> co innega jak kupujesz od znajomego-co innego jak od obcego

> a jazda i tak sie odbyła

Może nie napisałem tego jasno - poprzedni właściciel mojego moto kupił je od gościa którego widział pierwszy raz na oczy bez jazdy próbnej. Jedyna "przebieg" który nim zrobił to było wepchnięcie go na lawetę wink.gif

> Tez myślałem o biegach "na sucho" ale moto nai ma centralnej stopki

> tylki boczną więc tylko jazda mi pozostała.

> a swoją drogą można chiba dokupić centarlna stopkę, bo rama ma

> fabryczne mocowanie dla takowej, ale widać że nigdy jej tam nie

> było.

Co to za moto? Może faktycznie centralka była jako wyposażenie dodatkowe confused.gif

Napisano
  • Autor

yamaha xv 125 hehe.gif

może i była dodatkowo w wersji S- min. polerowane alu i chrom na silniku - jak na foto w moim poście WALENTYNKA

Mocowanie sopki jest nietkniete - nic tam nigdy nie było przykręcone bo byłoby widać. a przydałby się centralna stopka bo na tej bocznej to mam wrażenie, że "komarek" sie zaraz wywali na bok crazy.gif

Tyle, że boczna jest tak wymyślona, że nie da się z nią jechac otwartą, bo po wrzuceniu biegu z otwarta "kosą" gasnie silnik zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.