Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

karta kodowa

Featured Replies

Napisano

Chodzi mi o te pięć magicznych cyfr na karcie kodowej do awaryjnego zapalenia silnika , jeśli ktoś ją posiada może by coś skojarzył, może jest jakieś powiązanie z numerami na centralce czy kluczyku matce , czy nadwozia , może jest jakaś prawidłowość.Chodzi o Code1.Zawsze można odpisać na priv , bo może ktoś jak by na co wpadł to złodziejom też mogło by się to przydać . pozdrowionka

Napisano

nie da rady...

cody nijak sie mają do fyferek w dowodzie...

Napisano
  • Autor

To mało pocieszające , a moze ktoś wie ile kosztuje duplikat karty kodowej Code1 w ASO

Napisano

> To mało pocieszające , a moze ktoś wie ile kosztuje duplikat

> karty kodowej Code1 w ASO

2000

Napisano
  • Autor

No tego się nie spodziewałem , rozpisujecie się o pierdołach a tego tematu nikt nie czuje.

Napisano

Próbowałem dopatrzyć się związku między 5 cyframi na karcie kodowej, a numerami identyfikacyjnymi pojazdu i numerami na kluczyku, lecz nie stwierdziłem żadnych logicznych zależności.

Napisano
  • Autor

> Próbowałem dopatrzyć się związku między 5 cyframi na karcie kodowej,

> a numerami identyfikacyjnymi pojazdu i numerami na kluczyku,

> lecz nie stwierdziłem żadnych logicznych zależności.

Dzięki za chęci , ale dalej nie wiadomo jak to ruszyć i za ile

Napisano

> Dzięki za chęci , ale dalej nie wiadomo jak to ruszyć i za

> ile

A nie lepiej podzwonić po serwisach?przynajmniej dowiesz sie konkretów .a nie informacji gdzieś zasłyszanych i nie wiadomo czy aktualnych.

Napisano

Napewno numery z karty kodowej nie sa z niczym powiazane; i w sumie to dobrze bo byloby bezsensu jakby byl taki trick dzieki ktoremu latwiej ukrasc auto.

A w jakim celu potrzebujesz te numery? Czy straciles oba komplety kluczykow i juz nie masz czym odpalic?

Napisano
  • Autor

Komplet kluczyków to możesz mieć , a jak ci padnie antenka na stacyjce , to w lesie cię wilki zjedzą, dlatego warto znac kod żeby awaryjnie odpalic auto , czyż nie?

Napisano

a da sie calkiem kod usunac ? tak zeby stacyjka pracowala bez fiat code - zadnego fabrycznego imobilajzera ???

Napisano

> a da sie calkiem kod usunac ? tak zeby stacyjka pracowala bez fiat

> code - zadnego fabrycznego imobilajzera ???

Da się.

Niestety nie mam pojęcia ile to kosztuje.

Proponuje popytać w zakładach które naprawiają centralki bo w ASO to raczej powiedzą że to niemożliwe.

Napisano
  • Autor

jaka karta kodowa ? zlosnik.gif

chodzi o kod na kartce, dolaczany do kluczykow ? biglaugh.gif

w ASO zdzieraja - na pewno taniej bedzie poza aso zlosnik.gif jak znasz jakiegos kolesia co robi np. przy fiaciorach, powinien wiedziec gdzie sobie z tym poradza, za mniejsze pieniadze niz ASO zlosnik.gif

Napisano

wlasnie taki mam zamiar wywalic calkiem kod to moze podpasuje jakies tansze rozwiazanie z zamkami. fury i tak mi nie ukradan bo kto by chcial poobijana maryche z 96' smile.gif

Napisano

Karta nie jest powiązana z niczym, wywal całkiem kod i będziesz miał spokój. Taniej wyjdzie autoalarm zamontować, niż kod odzyskiwać

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.