Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie,

Powiedzcie mi proszę czy takie felgi są coś warte? Chodzi mi głównie o trwałość i ew. problemy z wyważaniem.

LINK

Napisano

> Witam serdecznie,

> Powiedzcie mi proszę czy takie felgi są coś warte? Chodzi mi głównie o trwałość i ew. problemy z

> wyważaniem.

> LINK

jak za chińskie podróby i jeszcze w rozmiarze R16 to cena o 1000 zł za duża

jeżeli preferujesz używki - szukaj na allegro, tablicy itp - zawsze możesz podjechac i zobaczyć !!!! a za tą cenę wyrwiesz coś z oponami w b.dobrym stanie....

dodatkowo zważ, że gościu w tej aukcji raz piszę, że mają ET 47 a raz 45 - to w końcu ile??

A do tourana (bo tak pisze Pan w tej ofercie) pasują ale ....... ale pod warunkiem, że będą miały ET 50 lub ktoś założy dystans 5-10 mm, bo tak będą schowane i komicznie to będzie wyglądać.... taka moja dygresja...

Napisano

> taka moja dygresja...

A moja taka, że passat na zdjęciu ma założone 18 cali a nie 17 cool.gif

Napisano

> A moja taka, że passat na zdjęciu ma założone 18 cali a nie 17

no to jeszcze lepiej grinser006.gif

a ja pisałem o R16 bo sprzedający pisze R16 a wczesniej R 17 (faktycznie) i już całkiem zgłupiałem co on sprzedaje.... jeszcze z dwa razy poczytam tą aukcję to może wyjdzie że do Fiata one są ... zlosnik.gif

Napisano

> jeżeli preferujesz używki - szukaj na allegro, tablicy itp - zawsze możesz podjechac i zobaczyć

Dwa razy kupowałem na allegro i dwa razy było do d... Raz felga naprawiana, czego oczywiście na zdjęciach nie było widać i nie było o tym wzmianki, drugi raz przynajmniej gość zwrócił mi kasę za naprawę skrzywionej felgi.

Napisano

Siostra raz kupiła chińskie fele do AUDI i po roku zszedł klar i wyglądały gorzej jak moje 10 letnie.

Napisano

> Witam serdecznie,

> Powiedzcie mi proszę czy takie felgi są coś warte? Chodzi mi głównie o trwałość i ew. problemy z

> wyważaniem.

> LINK

Nigdy nie mialem chinskich/taiwanskich alu aleznajomy majuz3 sezon teraz taiwanskie, Wheelscos tam, takie polerowano-czarne, musze powiedziec, ze chinole rzna wzory z EU modeli bezkarnie,

on dalza 15" coskolo 900zl i narazie nie ma jakiszmian wizualnych,nic nie luszczy, nie sa krzywe itp.

Osobiscie wolalbym kupic uzywki ale w DE, za 500-600E wciagnie sie 17-18 z gumami 5-6mm i to alu ORI.