Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Profil aluminiowy gdzie kupic ?

Featured Replies

Napisano

Witam potrzebuje pomocy przeszukalem juz chyba cale google i za nic w swiecie nie moge znaleźć profilu aluminiowego ktory bardzo potrzebuje

Wymiary szerokosc 80mm wysokosc 20mm wymiar moze odbiegać +- 10mm

Może ktoś z was podpowie jak sie nazywa taki rodzaj jak na zdjeciu lub wskaże gdzie to kupić

Dziekuje wink.gif

286968607-zdj%EAcie1.JPG

286968607-image.jpeg

post-24364-14352520625394_thumb.jpeg

Napisano

Jeśli to jakieś firmowe rozwiązanie to nie kupisz nigdzie, bo jest robione pod zamówienie fabryki.

Tak jak w kabinach prysznicowych albo ramie do mojej zabawki.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

> Jeśli to jakieś firmowe rozwiązanie to nie kupisz nigdzie, bo jest robione pod zamówienie fabryki.

> Tak jak w kabinach prysznicowych albo ramie do mojej zabawki.

> Pozdrawiam.

Już kiedyś kupowałem podobne tylko bardziej kanciaste , niestety firmę zlikwidowali i kontakt przepadł

Kształt może nieznacznie odbiegać ważne żeby było w takim kształcie i miało wewnętrzne rowki jak na zdjęciu...

Napisano

W Częstochowie masz Hutnika, Yawala, ewentualnie wymienionego Profmetkola w Warszawie

Zresztą jak wpiszesz w googla "aluminium Częstochowa" to Ci wyskoczy kilka namiarów i tam trzeba pytać, jak nie mają to może podpowiedzą gdzie można kupić.

W skrócie jest to ceownik ALE ten jest z serii systemowych a tu firmy potrafią nazywać naprawdę przeróżnie np. kasetonowe, burtowe, wystawiennicze, do poliwęglanów, itd...

http://www.profmetkol.pl/01-aluminium/04-ksztaltowniki/

Napisano
  • Autor

> W Częstochowie masz Hutnika, Yawala, ewentualnie wymienionego Profmetkola w Warszawie

> Zresztą jak wpiszesz w googla "aluminium Częstochowa" to Ci wyskoczy kilka namiarów i tam trzeba

> pytać, jak nie mają to może podpowiedzą gdzie można kupić.

> W skrócie jest to ceownik ALE ten jest z serii systemowych a tu firmy potrafią nazywać naprawdę

> przeróżnie np. kasetonowe, burtowe, wystawiennicze, do poliwęglanów, itd...

> http://www.profmetkol.pl/01-aluminium/04-ksztaltowniki/

Byłem dzisiaj w dwóch wiekszych firmach z mojego miasta niestety pracownicy odesłali mnie do firm gdzie produkują okna , napisałem też do kilkunastu firm jakie znalazłem w Google zobaczymy co jutro odpiszą.

Pozwoliłem sobie założyć ten temat bo miałem nadzieje że ktoś spotkał się z takimi profilami smile.gif

Napisano

Akurat z identycznym się nie spotkałem ale w podanym linku jak sobie poskaczesz po pozycjach i obejrzysz fotki to znajdziesz coś podobnego, ewentualnie pobierz katalog w PDF może tam lepiej widać