Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

żalę się...

Featured Replies

Napisano

kilka dni temu odebrałem scenica z naprawy klimy... wydałem mnóstwo kasy bo nieroby nie mogli dojść którędy ucieka czynnik... w końcu w drugim warsztacie doszli w 10 min, po odebraniu jadąc do domu padł mi wysprzęglik frown.gif nie wiem kto w renault wpadł na wspaniały pomysł żeby to usrojstwo było na wałku sprzęgłowym ... właśnie jestem w trakcie zrzucania skrzyni biegów, a że czasu mało to scenica pewnie złożę za jakieś 2 tygodnie oslabiony.gif do tego pewnie przy okazji trzeba będzie sprzęgło od razu wymienić ... a dwa lata był bezawaryjny beksa.gif

Napisano

Sprzedaj i kup I ph II starsze, ale mniej awaryjne jak wszystkie te nowsze fance zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Sprzedaj i kup I ph II starsze, ale mniej awaryjne jak wszystkie te nowsze fance

miałem... zdecydowanie wolę II 270751858-jezyk.gif ogólnie, nie narzekam na awaryjność, ale na skumulowanie sick.gif

Napisano

> miałem... zdecydowanie wolę II ogólnie, nie narzekam na awaryjność, ale na skumulowanie

kumulacja to jakaś domena francowatych sick.gif

Napisano

> kumulacja to jakaś domena francowatych

raz wystarczy zaniedbać i już franca beeeee....

jak by popszedni właściciel wymieniał wszystko na czas to by nic sie nie działo ok.gifzlosnik.gif

Napisano

> raz wystarczy zaniedbać i już franca beeeee....

> jak by popszedni właściciel wymieniał wszystko na czas to by nic sie nie działo

jak kupisz coś z serii meganeII /scenic II to pogadamy hehe.gif

Napisano

nie dygaj, ja dzisiaj sciagam glowke magla, zobaczymy czy do uratowania czy nie.

Napisano
  • Autor

> nie dygaj, ja dzisiaj sciagam glowke magla, zobaczymy czy do uratowania czy nie.

wolałbym chyba magiel wymienić 270751858-jezyk.gif

Napisano

Tia, kupilem juz opony w tym miesiacu, teraz to, przy okazji chlodnica klimatyzacji sie wysrala i trzeba zajrzec do zaciskow, zrobic mala wymiane gumek... Ja wiem ze to nie jest nowe auto, ale qrde czemu wsio naraz zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

sam dobrze wiesz ile w zeszłym miesiącu wydałem na części które kupiłem w sumie "na zapas" ... kompletnie bez sensu.

ja to mam teorię, że mój "słonik" się obraził bo ostatnio spojrzałem się na inny samochodzik z myślą o zamianie zlosnik.gif

Napisano

> jak kupisz coś z serii meganeII /scenic II to pogadamy

miałem zmieniać na grand scenica 270751858-jezyk.gif

ale jakoś szkoda mi się roztawać z bez awaryjnym dziadkiem smile.gif

Napisano

Taaadamm grinser006.gif dziala, oby jak najdluzej, choc zaczynam sie rozgladac za jakas promocja na glowke, narazie starczyl zestaw naprawczy wink.gif

Napisano
  • Autor

> Taaadamm dziala, oby jak najdluzej, choc zaczynam sie rozgladac za jakas promocja na glowke,

> narazie starczyl zestaw naprawczy

Super cool.gif jutro od rana biorę się za dalsze wyjmowanie skrzyni, mam nadzieję że też będę równie szczęśliwy jak Ty....