Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Croma do oceny

Featured Replies

Napisano

jesli mogę poprosić o kilka słów na temat auta z linka, cena chyba trochę za niska mi się wydaje ale auto mi się podoba

croma strzałkowo

Napisano

> jesli mogę poprosić o kilka słów na temat auta z linka, cena chyba trochę za niska mi się wydaje

> ale auto mi się podoba

> croma strzałkowo

Byłem, oglądałem, nie jest zła, ale te wyposażenie kiepskie, i przebieg raczej nie ten.

Napisano

> Kierownica przerobiona

i 3 kluczyki w ori byly??? <szok>

na oko niezla, co prawda klima manual ale wysposazenie z EMOTION

strasznie italniance swobode dawaliw wyposazeniu

Cena dziwnie niska jak za ten rok i jeszcze bez wkladu, zarejestrowana i nowe opony za pare zl, hmmm

Napisano

> Cena dziwnie niska jak za ten rok i jeszcze bez wkladu, zarejestrowana i nowe opony za pare zl,

> hmmm

Chciałbyś kupić auto segmentu D z manualną klimą? To pewnie jakaś uboga wersja biznes dla przedstawiciela handlowego i przebieg należy zweryfikować.

Napisano

> jesli mogę poprosić o kilka słów na temat auta z linka, cena chyba trochę za niska mi się wydaje

> ale auto mi się podoba

> croma strzałkowo

Kierownica obszywana, wersja Busines jak pisze ABM, mam b. podobna ale z climatronikiem. Halogeny dołożyłem niewielkim kosztem, roletki podobnie. Wiecej wlasciwie nie potrzebowałem. Silnik najmniej problemowy. Jeśli przebieg zbliżony do oryginału i nie przeszkadza ci manual klima to czemu nie

Napisano

> ale auto mi się podoba

> croma strzałkowo

Bierz panie VIN od goscia, wal do ASO, mily usmiech, udaj sierotke marysie co ostatni grosz na auto wyluska i juz dowiesz sie.

Srednioroczny przebieg mozna wyliczyc, bo 2-3 lata gwarancji czesto te auta mialy.

Chyba, ze gosc w PL kupil 3 latka z nalotem 110 tys i sam zrobil przez dwa niewiele, tez mozliwe.

Miernik lakieru dla komfortu i fruuu.

Silnik taki mam i ja, przyznam, ze jedzie toto milo calkiem.

Mam 156 tys i...rosnie:)

Napisano
  • Autor

oczywiście że z manualną klimą, to dla mnie akurat zaleta, felgi stalowe to też dla mnie zaleta na te nasze dziadowskie drogi, im mniej elektroniki i gadżetów śmiechu wartych tym lepiej (czujnik deszczu, zapalanie świateł o zmierzchu ...)

jedynie wychodzi na to że auto jest po lifcie i po drugim lifcie

Napisano
  • Autor

a na kąciku nie mamy kogoś z fiata co by vin sprawdzić ? te nowe opony to chyba jakieś nalewki grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Byłem, oglądałem, nie jest zła, ale te wyposażenie kiepskie, i przebieg raczej nie ten.

a jakie masz zastrzeżenia do tego pojazdu skoro już je oglądałeś ? napisz tez jak możesz co w wyposażeniu takie auto może / powinno jeszcze posiadać

Napisano
  • Autor

> Kierownica przerobiona

co znaczy przerobiona? po dzwonie i bez poduszki?

Napisano

1. Odcień prawej przedniej strony auta diametralnie inny niż reszty samochodu.

2. Za cenę 24 500 PLN do negocjacji zdrowej Krowy po facelifcie nie kupi.

Napisano

> co znaczy przerobiona? po dzwonie i bez poduszki?

Obszyta nieoryginalną skórą

Napisano

> oczywiście że z manualną klimą, to dla mnie akurat zaleta, felgi stalowe to też dla mnie zaleta na

> te nasze dziadowskie drogi, im mniej elektroniki i gadżetów śmiechu wartych tym lepiej

Toz Ty idealny klient dla Daci LOGAN smile.gif)

prosta buda, halas jak w czolgu i ...niajaka w dodatku....aaa i stalowki.

mam 17" w cromce, i naprawde chetnie wlozylbym 18" i nie upatruje w drogach klopotu a w uzytkownikach glownie.

Jazda z glowa nigdy felg alu mi nie pogiela.

Wg mnie auto musi miec ladne kolo i basta:)

Auto bez kola to jak baba w kapciach:) niby cieszy z ejest ale emocje zadne:) to moja ocena hehe

Napisano

> 1. Odcień prawej przedniej strony auta diametralnie inny niż reszty samochodu.

> 2. Za cenę 24 500 PLN do negocjacji zdrowej Krowy po facelifcie nie kupi.

Przeciez pisze sprzedajacy ze BEZWYPADKOWA smile.gif))

A ze za 24500 jeszcze dal nowe opony (1200-2500zl) kto bogatemu zabroni smile.gif

Aaaa i pewnie z CO jest, hoho okazja

Napisano
  • Autor

logan nie. ale duster tak

wystarczy klima, radio, 6 poduszek a do reszty można przywyknąć - przynajmniej nie ma się co zepsuć

Napisano

> 1. Odcień prawej przedniej strony auta diametralnie inny niż reszty samochodu.

> 2. Za cenę 24 500 PLN do negocjacji zdrowej Krowy po facelifcie nie kupi.

Też mi się tak wydaje bo coś wielka szpara w zderzaku ,a maską jest:)

Napisano

> a na kąciku nie mamy kogoś z fiata co by vin sprawdzić ? te nowe opony to chyba jakieś nalewki

Mamy

Napisano

> logan nie. ale duster tak

> wystarczy klima, radio, 6 poduszek a do reszty można przywyknąć - przynajmniej nie ma się co zepsuć

DUSTER???

Widziales toto wsrodku?

To LOGAN w innym opakowaniu.

Wolalbym 3-4letniego QASHQAIA czy jak to sie pisze:)

Napisano
  • Autor

choinka na desce do rzecz gustu

kaszkajami jeżdżą doktory, akurat mało poważana profesja