Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nav Conect + tel

Featured Replies

Napisano

Witam,

wiem że temat był niby wielokrotnie poruszany ale nie mogę znaleźć rozwiązania na mój problem więc szybko do rzeczy:

navConect + tel po włożeniu karty SIM nie mogę dzwonić do nikogo natomiast mogę odbierać połączenia przychodzące i wszystko działa cacy. ale jak chcę oddzwonić to już wielka D...

dodam ze nie mam USB więc żadnego updat'u nie wykonam bo wszystkie jakie widziałem były na USB frown.gif dodam że aktualizację softu zrobiłem (zmienił się wygląd ale czy coś jeszcze to nie wiem na pewnoi nie miało t owpływu na tel. czy mogę liczyć na pomoc? 270751858-jezyk.gif

Napisano

Widzę tylko dwie możliwości, albo masz zablokowane rozmowy wychodzące na karcie sim, albo w cn+ masz zablokowane wychodzące w ustawieniach, tam można blokować połączenia jak w zwykłym telefonie.

Napisano
  • Autor

aa to ciekawe co kolega mowi a moge prosic o wiecej info na ten temat?

1. gdy karta jest w telefonie to OK działa poprawnie ale jak ja przełoże do nav to już koniec jak wyżej co pisałem.

gdzie szukać tych ustawień od telefonu??? jakaś podpowiedź? słyszałem że podobno musze zrobić aktualizację blue&me ale nie ma nigdzie takowej na navke z CD frown.gif

Napisano

> aa to ciekawe co kolega mowi a moge prosic o wiecej info na ten temat?

> 1. gdy karta jest w telefonie to OK działa poprawnie ale jak ja przełoże do nav to już koniec jak

> wyżej co pisałem.

> gdzie szukać tych ustawień od telefonu??? jakaś podpowiedź? słyszałem że podobno musze zrobić

> aktualizację blue&me ale nie ma nigdzie takowej na navke z CD

A kolega czytał instrukcję od NC+ zlosnik.gif

Aktualizacji nie trzeba robić aby uaktywnić kartę SIM...

Napisano

> aktualizację blue&me ale nie ma nigdzie takowej na navke z CD

Jaja sobie robisz, b&m i cn+? facepalm%5B1%5D.gif

Pogrzeb w ustawieniach tel. w cn+, a znajdziesz gdzie się blokuje połączenia wychodzące.

Napisano
  • Autor

no to dzięki za podpowiedzi smile.gif

instrukcji nie czytałem jak prawdziwy POLAK smile.gif bo i po co ? tongue.gif a jak już sobie ją ściągnąłem (bo taki plan także miałem) wymiękłem jak zobaczyłem ilość stron smile.gif komu chciało się to pisać? teraz do tel już instrukcji nie dają smile.gif więc .... no ale chyba będzie trzeba iść za radą i sięgnąć po książeczkę hahaha cool.gif dzięki za pomoc i wsparcie ! smile.gif