Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarówki do BBM

Featured Replies

Napisano

Jak wiadomo wszem i wobec oryginalne żarówki nie sa zdyt rewelacyjne postanowiłem nabyć sobie cos lepszego i narazie po necie sobie lokam i wylokałem cos takiego:

pierwsza

drugie

trzecie

czwarte

Moje pytanie po 1 czy ktos miał doczynienia z takowymi?

2 czy te pseudo xenony o barwie niebieskiej sa wpełni dozwolone.

Moje obawy budzi cena hmm.gif skoro są takie superowe to czemu kosztują tylko 33 pln za komplet niewiem.gif

Napisano

vision+ i żadne inne

nie wierz, że ktoś Ci zrobi xenony za 20zł

( najwyżej pomaluje je na niebiesko )

Napisano

popieram philips vision+50% sa bardzo dobre i za rozsadna kase

Napisano

> popieram philips vision+50% sa bardzo dobre i za rozsadna kase

Również siępod tym podpisuję - mam takie w swojej bravce i są na prawdę OK. Warte ceny, tym bardziej, że cena nie jest kosmiczna (porównując np. z VP+50% H7).

Napisano

najdobre sa zarowki hella power light +50% jeszcze lepsze niz te o ktorych piszemy ale na slasku i w kielcach nie do dostania : (

Napisano

> popieram philips vision+50% sa bardzo dobre i za rozsadna kase

Są ok, teraz mam je w drogowych. Tungsram megalight + 60% są porównywalne, nie zauważyłem różnicy, ale są o połowę tańsze. Założyłem do mijania.

Napisano

moze i sa dobre ale ja nie testowalem - podpisalem sie pod philipsami bo sa super w stosunku do tungsramow (je zastapilem) a i dostepnosc jest wielka i cena nie powala (40zl)

Napisano

> moze i sa dobre ale ja nie testowalem - podpisalem sie pod philipsami

> bo sa super w stosunku do tungsramow (je zastapilem) a i

> dostepnosc jest wielka i cena nie powala (40zl)

szybko sie pala - 3 miechy i 1 phil poszedl... w sina dal zlosnik.gif

Napisano

Na Tungsram'ach jeżdże od ponad roku. W stosunku do standardowej żarówki spora różnica. Droga dużo lepiej oświetlona.

Napisano

tego to jeszcze nie wiem bo mam tydzien smile.gif rozebralem i zlozylem lampiony z przodka i sie poprawilo ale po zapodaniu vision+ jest zwyczajnie dobrze smile.gif i nie ma hamskiej niebieskiej poswiaty to tez + tych zarowek

Napisano

noo zlosnik2.gifhahaha.gif

spala sie - daje im 2 miechy biglaugh.gif - gora - temat przerabiany 2 razy - do trzech sztuka zlosnik.gifhahaha.gif

Napisano

Ja mam drugą opcję 2 lata , i jestem bardzo zadowolony.

Napisano

> noo

> spala sie - daje im 2 miechy - gora - temat przerabiany 2 razy - do

> trzech sztuka

Nie strasz. Mnie jedna padła, po półtorej roku, w czasie przekładania z mijania, do drogowych.

Napisano

Pierwszą i czwartą opcję zdecydowanie bym odradzał. Może te żarówki dają dużo światła, ale nie koniecznie we właściwym kierunku. Niektóre z nich nawet ne posiadają homologacji!!! Standardowa żarówka firmowa (osram, philips) będzie lepsza od jakiegoś wynalazku mającego emitować rzekomo więcej światła. idea.gif

Napisano

ja mam dokladnie takie:

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=86602998

tylko, ze kupione w selgrosie za 25zl (oczywiscie bez kosztow wysylki). swieca lepiej nie tungoshamy (czy jak im tam). w kadym razie na pewno znacznie lepiej niz standardowe palacz.gif

najlepsze jest to, ze w norauto identyczne kosztuja 60 kilka zl icon_eek.gif

Napisano

w imieinu wszystkich ktorzy jada z przeciwka i widza twoje oslepiajace 100-ti zarowki ; mowie - chlopie opanuj sie i zmien to gowno na zarowki ktore nie powodoja zagrozenia w ruchu drogowym - LITOŚCI

Napisano

> drugie

Bardzo dobre żarówki - jedyna wada to to że 2 lata i trzeba je wymieniać.

Napisano

no to zycze powodzenia - masz soczewy ? zlosnik.gif sprawdz czy jeszcze odblaski sa cale biglaugh.gif

sprawdz kostki kalbe - szybciej sie pala - i bez homo jezdzisz zlosnik.gif NIE WOLNO !!!!! hahaha.gif

po co ten niebieski filtr ? oslabia tylko moc swiecenia biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.