Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Miejsca Przyjazne Motocyklistom

Featured Replies

Napisano

Witam

Napewno wśród Was jest wielu podróżników, tych bardziej i tych mniej doświadczonych.

Co byście powiedzieli na to, żeby stworzyć listę miejsc, gdzie w fajnej/miłej atmosferze można zjeść talerz zupy albo znaleźć kawałek wygodnego łóżka/ciepłej kołdry, gdzie właściciele lokalu z otwartymi rękami przyjmą motocyklistę, gdzie będzie można bezpiecznie przenocować sprzęta, pogadać przy piwku i grillu itp.

krótko mówiąc, Miejsca Przyjazne Motocyklistom (praktykowane jest to na wielu forach, myślę, że i tutaj mogłoby chwycić).

na pewno byłoby to pomocne przy planowaniu trasy zarówno po PL jak i EU.

Jeśli wątek by się rozwinął, prośba o podwieszenie.

P.S. w te wakacje jest plan, żeby na kilka dni wybrać się w Bieszczady i na Słowację, czekam więc na Wasze propozycje : zlosnik.gif

Napisano

Po ostatnim zlocie klubu TA śmiało mogę napisać, że w ośrodku Zatoka Kal na kulturalnego motocyklistę nie będą się wrogo patrzeć ok.gif

Byli zachwyceni ekipą, która zjechała, a było nas ponad 200 osób - żadnej trzody, straty minimalne (poszło bodajże 6 szklanek, jeden wieszak na ubranie - no wziął i się urwał pod ciężarem mojej kurtki - oraz jedno krzesło plastikowe) a imprezowaliśmy od czwartku do niedzieli.

Ja od siebie napiszę tylko tyle:

nocleg w "hotelu" - warunki naprawdę spartańskie

domki - jest OK, czysto, łazienka, w niektórych nawet kuchnia

śniadanie w barze - 15 zł porcja - jajecznica, wielki talerz z wędlinami, serami, dżem, miód, do tego w cenie kawa albo herbata (dwoma zestawami najadły się 4 osoby, gdzie jeden pochłania za 2 czy 3 osoby)

obsługa/personel - prima sort, naprawdę przesympatyczni

W przyszłym roku mam zamiar pojechać tam z całą rodziną ok.gif

Napisano

Witam.

Też chętnie posłucham, gdzie w PL można zjeść kolacje/śniadanie. Dobrze wyspać się, a na następny dzień ruszyć w trasę.

Póki co, poza znajomymi, odwiedzanymi "na trasie", nie miałem okazji testować hoteli/hosteli itd.

Napisano

Do spisu dorzucę jeszcze Koninki, Wilczyn i Nieborów. Tylko nie pamiętam, w których hotelach, ośrodkach były zloty crazy.gif

Postaram się odnaleźć i wrzucić tutaj.