Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wynajem auta w Katowicach, zwrot w Warszawie - 1 dzień

Featured Replies

Napisano

Potrzebuję wynająć auto na lotnisku w Katowicach 2 sierpnia i oddać w Warszawie (muszę wrócić do domu, a nie koniecznie chcę jechac PKP). Czy znacie jakieś tanie wypożyczalnie aut, cena poniżej 160 zł za dobę (auto typu I20, Punto, Panda), które spełniają ten warunek?

Napisano

> Potrzebuję wynająć auto na lotnisku w Katowicach 2 sierpnia i oddać w Warszawie (muszę wrócić do

> domu, a nie koniecznie chcę jechac PKP). Czy znacie jakieś tanie wypożyczalnie aut, cena

> poniżej 160 zł za dobę (auto typu I20, Punto, Panda), które spełniają ten warunek?

raczej we wszystkich wypożyczalniach które znam limit kilometrów będziesz miał przekroczony

Napisano
  • Autor

> raczej we wszystkich wypożyczalniach które znam limit kilometrów będziesz miał przekroczony

No to może jakaś bez limitu kilometrów?

Napisano

> Potrzebuję wynająć auto na lotnisku w Katowicach 2 sierpnia i oddać w Warszawie (muszę wrócić do

> domu, a nie koniecznie chcę jechac PKP). Czy znacie jakieś tanie wypożyczalnie aut, cena

> poniżej 160 zł za dobę (auto typu I20, Punto, Panda), które spełniają ten warunek?

Jeżeli będziesz sam to zdecydowanie lepszą opcją jest wrócić samolotem, koszt taki sam - komfort i czas nieporównywalny...

Napisano

> Jeżeli będziesz sam to zdecydowanie lepszą opcją jest wrócić samolotem, koszt taki sam - komfort i

> czas nieporównywalny...

faktycznie, na chwile obecna 107zł yikes.gif

Napisano
  • Autor

> Jeżeli będziesz sam to zdecydowanie lepszą opcją jest wrócić samolotem, koszt taki sam - komfort i

> czas nieporównywalny...

3 osoby, 3 walizki...

Napisano

> 3 osoby, 3 walizki...

I tak bym się zastanowił.

3 X 107=321

Auto 200 + paliwo...

Napisano
  • Autor

> popatrz na http://www.rentalcars.com

342 zł

> oraz na http://www.awos.com.pl/cennik i

150E

http://www.wypozyczauto.pl

nie można na 1 dzień

Chyba pozostaje szukać autobusu komunikacji miejskiej i wrócić pociagiem, ale rozwaliło mnie, że bilet na autobus linii Lotnisko z lotniska do Katowic to 27 zł/osobę. Może komunikacją miejską jakoś z 1 przesiadką? Taksówka około 120 do Katowic zapewne, bilet PKP 250 zł (3 osoby) dlatego myślałem o samochodzie. Ale w Polsce to nierealne - ceny blokują takie pomysły skutecznie.

Samolot bardziej sie opłaca.

Napisano

> I tak bym się zastanowił.

> 3 X 107=321

> Auto 200 + paliwo...

Bez sensu autem... tylko upierd, korki, syf i zmęczenie.

Napisano

Express jest w Pyżowicach

Najtańsze auto (Panda, Alto, Spark)

85zł (wynajem) + 50zł (przygotowanie) + 25zł (lotnisko) + 85zł (zwrot w innym mieście) = 245zł brutto bez limitu km

nie mam pojęcia czy znajdziesz taniej, taki wynajem dla wypożyczalni to żaden zysk, więc nie ma co liczyć na super cenę