Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Akumulator w 1.9

Featured Replies

Napisano

Zainspirowany ostatnim wątkiem zacząłem się zastanawiać, czy fabrycznej pojemności aku 62Ah nie będzie mi sprawiało problemów przy eksploatacji w większości miejskiej zimą? (Powiedzmy 2-3 razy w tygodniu po 2x10km, w weekend dłuższy wyjazd rzędu 2x50km). Aha - auto czasem potrafi stać nieruszane z 2 tygodnie (nieogrzewany garaż). Z prądożernych odbiorników mam audio z subem (fabryczne) i PTC. Z obu planuję korzystać. Póki co aku jest ponoć dość świeże (mniej niż rok) i działa dobrze, ale wolałbym wiedzieć zawczasu o potencjalnych problemach 270751858-jezyk.gif Może warto byłoby to aku puścić "do ludzi", a kupić coś większego? Czy może po prostu tworzę sztuczne problemy i mam się nie przejmować? biglaugh.gif

Napisano

na duzym aku duzo lepiej mj "gada"

do tego ptc pracuje stabilniej - centralka tak nie miesza trybami grzania z racji na obciazenie pradowe

watek o duzym aku

klik

Napisano
  • Autor

> na duzym aku duzo lepiej mj "gada"

> do tego ptc pracuje stabilniej - centralka tak nie miesza trybami grzania z racji na obciazenie

> pradowe

> watek o duzym aku

> klik

o, dziękuję za wątek... Nie podoba mi się to podcinanie różnych elementów, no ale nic. Aha - a o co dokładnie chodzi z tymi klemami? Stare mogą zostać, czy jest niewskazane?

Sprawa do przemyślenia, jak pchnę mojego to chyba zmienię na coś większego ok.gif

Co będę musiał zrobić po odłączeniu aku? W sensie poza programowaniem stacji w radiu i szyb(?)

I jeszcze jedno... W Bravo jest prawy plus?

Napisano

> o, dziękuję za wątek... Nie podoba mi się to podcinanie różnych elementów, no ale nic.

to zostan przy serii skoro Ci sie nie podoba

>Aha - a o co

> dokładnie chodzi z tymi klemami? Stare mogą zostać, czy jest niewskazane?

musisz je sciasnic zeby zostawic fabryczne, kup sobie klemy mta, kosztuja grosze a ta firma robi je dla fiata jako oe

> Sprawa do przemyślenia, jak pchnę mojego to chyba zmienię na coś większego

> Co będę musiał zrobić po odłączeniu aku? W sensie poza programowaniem stacji w radiu i szyb(?)

tyle zlosnik.gif

> I jeszcze jedno... W Bravo jest prawy plus?

ta. standardowy

Napisano
  • Autor

> to zostan przy serii skoro Ci sie nie podoba

mimo wszystko jestem skłonny coś niecoś poprawić serię 270751858-jezyk.gif

> musisz je sciasnic zeby zostawic fabryczne, kup sobie klemy mta, kosztuja grosze a ta firma robi je

> dla fiata jako oe

ok.gif

> tyle

> ta. standardowy

dziękuję smile.gif