Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

tylna wycieraczka

Featured Replies

Napisano

Mam pytanko czy w pandzie II to normalne jak wbijam wsteczny to automatycznie zaczyna tylna wycieraczka działac?? U mnie tak się dzieje a wycieraczka jest wyłączona hehe. Czy ktoś miał taką sytuację? smile.gif

Napisano

> Mam pytanko czy w pandzie II to normalne jak wbijam wsteczny to automatycznie zaczyna tylna

> wycieraczka działac?? U mnie tak się dzieje a wycieraczka jest wyłączona hehe. Czy ktoś miał

> taką sytuację?

jeśli przednie są włączone to normalne

Napisano
  • Autor

> jeśli przednie są włączone to normalne

takprzednie mam właczone i jak cofam to tylna zapierdziela ale wynalazek. Dzięki za odpowiedz już myślałem że kolejna usterka elektryczna

Napisano

Czasami jak leje a czas ponagla to przy parkowaniu przydaje się ten wynalazek.

Napisano

> Mam pytanko czy w pandzie II to normalne jak wbijam wsteczny to automatycznie zaczyna tylna

> wycieraczka działac?? U mnie tak się dzieje a wycieraczka jest wyłączona hehe. Czy ktoś miał

> taką sytuację?

tak sie dzieje zawsze jak masz wlaczone przednie wycieraczki - niezaleznie od trybu ich pracy

Napisano

> takprzednie mam właczone i jak cofam to tylna zapierdziela ale wynalazek. Dzięki za odpowiedz już

> myślałem że kolejna usterka elektryczna

kolejna???

panda powoze od 10 lat - jedyna usterka elektryczna byl walniety silniczek reklektora oraz kilka zarowek

Napisano

> kolejna???

> panda powoze od 10 lat - jedyna usterka elektryczna byl walniety silniczek reklektora oraz kilka

> zarowek

To tak jak u mnie (w ciągu 9 lat). Trzy żarówki H4 i lewy silniczek do regulowania wysokości reflektora (ale nie zmieniam, na sztywno ustawiłem smile.gif zbyt rzadko uzywałem).