Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakość armatury Grohe a Hansgrohe

Featured Replies

Napisano

Tak sobie od kilku dni szukałem zestawu prysznicowego i w końcu doszedłem do Grohe linia Eurosmart. Już prawie miałem kupić a okazało się że podoba mi się także a może nawet bardziej Hansgrohe seria Talis E2.

No i teraz pytanie jak te firmy wyglądają jakościowo. Wiem już że nie mają ze sobą za wiele wspólnego i obydwie robią dobre rzeczy. Co polecacie?

Napisano

Odkąd 10 late temu kupiłem jakiś zestaw prysznicowy Handsgrohe, odtąd nie kupuje już nic innego. Jest nie do zdarcia. Wykonanie perfekcyjne. Żadnego tandetnego tworzywa. Na tym 10-letnim gdzieś napis się trochę zaczyna ścierać. Używany codziennie.

Grohe ponoć też jest świetny ale widywałem w salonach łazienkowych także tandetnie wykonane elementy armatury tej marki.

Pozdrawiam.

Napisano

> Tak sobie od kilku dni szukałem zestawu prysznicowego i w końcu doszedłem do Grohe linia Eurosmart.

> Już prawie miałem kupić a okazało się że podoba mi się także a może nawet bardziej Hansgrohe

> seria Talis E2.

> No i teraz pytanie jak te firmy wyglądają jakościowo. Wiem już że nie mają ze sobą za wiele

> wspólnego i obydwie robią dobre rzeczy. Co polecacie?

Mam Eurosmart, bateria wytrzymala rok, po prostu zaczela strasznie ciezko i skokowo chodzic. Serwisant poweidzial, ze niby to wina braku sitka w zaworze, ale poprzednia marketowa wytrzymala 6 lat.

Także jakbys sie zdecydowal, to koniecznie siteczka trzeba miec (nawet jest to warunek gwarancji), bo delikatne sa grinser006.gif

Rodzice maja za to Grohe juz 17-ty rok, 4 baterie i zero problemow.

Kiedys jak robilem wywiad to jakosciowe obie marki staly podobnie.

Napisano

Przerabiałem jedno i drugie. Zarówno linie dla marketów jak i salonów łazienkowych są okej.

Napisano
  • Autor

No i się zdecydowałem na Hansgrohe smile.gif Dzięki za pomoc.