Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stilo nie odpala seria błędów...

Featured Replies

Napisano

Witam. Problem z jakim sie borykam zaczął sie po ponownym odpaleniu pojazdu. Mianowicie po przekręceniu kluczyka słychać głośną pracę pompy paliwa (ta w baku) na desce pojawia się bląd PWR STEER FAIL a nastepnie AIRBAG FAILURE jednocześnie słychać cykanie z czarnej puszki która znajduje sie między silnikiem a podszybiem (chyba ta od świec) po przekręceniu kluczyka do odpalenia silnik zakreci 2 razy i padają zegary na chwile jakby napiecia wcale nie było (dodam że zegary wymieniałem kiedys i sa na 100% sprawne) Auto nie odpala. Podłączyłem Fesa wysloczył błąd

ODCZYT KODÓW BŁĘDÓW:

1: P0190 - Czujnik ciśnienia paliwa

SZCZEGÓŁY BŁĘDU:

Licznik przebiegu: 249804 km

Obroty silnika: 0 obr/min

Temperatura wody: 15,7 °C

Dawka paliwa: 0,00 mg/w

Zmierzone ciśnienie paliwa: 382,3 bar

Bląd skasowałem juz sie nie wyswietla na fesie ale to nic nie pomoglo...

Dodam że ostatnio mialem problem jaki opisywałem na forum zwiazany z wyzszymi obrotami i nie działaniem pedału gazu. Oczyściłem złacze D4 sprawdziłem wszystkie bezpieczniki skasowalem błędy i auto działało normalnie po 2 dniowym pobycie w garazu Dziś odpalił normalnie a po ponownym włączeniu zaczely sie cyrki jakie opisałem wyżej. Jakies pomysły?

Napisano

> Witam. Problem z jakim sie borykam zaczął sie po ponownym odpaleniu pojazdu. Mianowicie po

> przekręceniu kluczyka słychać głośną pracę pompy paliwa (ta w baku) na desce pojawia się bląd

> PWR STEER FAIL a nastepnie AIRBAG FAILURE jednocześnie słychać cykanie z czarnej puszki która

> znajduje sie między silnikiem a podszybiem (chyba ta od świec) po przekręceniu kluczyka do

> odpalenia silnik zakreci 2 razy i padają zegary na chwile jakby napiecia wcale nie było (dodam

> że zegary wymieniałem kiedys i sa na 100% sprawne) Auto nie odpala. Podłączyłem Fesa wysloczył

> błąd

> ODCZYT KODÓW BŁĘDÓW:

> 1: P0190 - Czujnik ciśnienia paliwa

> SZCZEGÓŁY BŁĘDU:

> Licznik przebiegu: 249804 km

> Obroty silnika: 0 obr/min

> Temperatura wody: 15,7 °C

> Dawka paliwa: 0,00 mg/w

> Zmierzone ciśnienie paliwa: 382,3 bar

> Bląd skasowałem juz sie nie wyswietla na fesie ale to nic nie pomoglo...

> Dodam że ostatnio mialem problem jaki opisywałem na forum zwiazany z wyzszymi obrotami i nie

> działaniem pedału gazu. Oczyściłem złacze D4 sprawdziłem wszystkie bezpieczniki skasowalem

> błędy i auto działało normalnie po 2 dniowym pobycie w garazu Dziś odpalił normalnie a po

> ponownym włączeniu zaczely sie cyrki jakie opisałem wyżej. Jakies pomysły?

> _________________

może masa Ci gdzieś "świruje" ? szukaj pod akumulatorem, może być też wiązka przetarta.