Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Gdzie macie radia zamontowane?

Jakoś nie bardzo mi w Passacie pasuje na tunelu od strony pasażera, wnękę pod radiem też wykluczam.

Biorę pod uwagę okolice lewej nogi, może ktoś coś tam wymodził i pokaże? W ostateczności kupię jeszcze mniejsze radio i zmieści się do kieszeni z lewej strony, ale wolałbym tego uniknąć zlosnik.gif

Ps: radia używam rzadko, nawet bardzo, nie muszę ciągle na nie patrzeć, dlatego rozważam opcję zamontowania go naprawdę nisko. Szukam tylko inspiracji zlosnik.gif

Napisano

> Gdzie macie radia zamontowane?

> Jakoś nie bardzo mi w Passacie pasuje na tunelu od strony pasażera, wnękę pod radiem też wykluczam.

> Biorę pod uwagę okolice lewej nogi, może ktoś coś tam wymodził i pokaże? W ostateczności kupię

> jeszcze mniejsze radio i zmieści się do kieszeni z lewej strony, ale wolałbym tego uniknąć

> Ps: radia używam rzadko, nawet bardzo, nie muszę ciągle na nie patrzeć, dlatego rozważam opcję

> zamontowania go naprawdę nisko. Szukam tylko inspiracji

Ja mam pod kierownicą w tym schowku na mapę ok.gif

Napisano
  • Autor

> Ja mam pod kierownicą w tym schowku na mapę

jakie radio? Mój A109 za duży, a nie chce mi się bawić w zamianę radia za bardzo..

Napisano

> Jakoś nie bardzo mi w Passacie pasuje na tunelu od strony pasażera, wnękę pod radiem też wykluczam.

> Biorę pod uwagę okolice lewej nogi, może ktoś coś tam wymodził i pokaże? W ostateczności kupię

> jeszcze mniejsze radio i zmieści się do kieszeni z lewej strony, ale wolałbym tego uniknąć

> Ps: radia używam rzadko, nawet bardzo, nie muszę ciągle na nie patrzeć, dlatego rozważam opcję

Masz schowek w fotelu?

W A6 mialem wlozonego Unidena w schowek pod fotelem, do pokretel bez problemu dosiegalem. Do zmiany kanalu trzeba bylo sie lekko schylic, ale... Po co komu cos innego niz 19? grinser006.gif

Teraz mam Alan 42 Multi, i trzymam go w polce pod radiem. niewiem.gif

Napisano

Jako ze nie mam zadnej wnęki pod radiem (bo mam radio rozmiaru 2din), to CB mam "wsadzone" miedzy tunel srodkowy a fotel pasażera, niestety CB mam duże wiec tak ledwo wcisnalem ale trzyma się stabilnie bez przykręcania itp. ok.gif

Napisano

w schowku pod podłokietnikiem montują i głośnik wyprowadzają gdzie indziej.

Napisano

ja mam w schowku pod podłokietnikiem

Napisano

> dużo roboty? Pokażesz jakieś foto? (może być na priv)

W b6 uniden 510xl mieści się idealnie w schowku, nic nie trzeba robić. Uchylam delikatnie podłokietnik i mam dostęp do radia.

Napisano
  • Autor

> Znalazlem w necie fotke podobna do tego jak ja mam:

> http://imageshack.us/a/img585/8597/20130516145708.jpg

> Tylko ja mam wcisniete "od dołu" (od spodu fotela) i nie widze wyświetlacza w związku w tym - ale

> wystarczy mi ze siegam do wlacznika.

spox, domyślam się o co chodziło, ale jakoś mi to chyba nie pasi zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> W b6 uniden 510xl mieści się idealnie w schowku, nic nie trzeba robić. Uchylam delikatnie

> podłokietnik i mam dostęp do radia.

u mnie nie da rady... jakieś ustrojstwo tam siedzi i max pół Alana 109 wchodzi zlosnik.gif

2013-10-22%2016.04.11.jpg