Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chrysler grand 00` co to za pstryczek

Featured Replies

Napisano

zanabyłem auto, mianowicie chryslera granda z 2000roku z silnikiem 3,3 z lpg. nad stacyjką mam taki przełącznik, który nie wiem do czego służy.

287266178-switch.jpg jak nim pstrykam słychać pod spodem cykanie przekaźnika ale nie wiem jaką ma funkcję. auto z maks wyposażeniem łącznie z szyberdachem. może ktoś coś podpowie zlosnik.gif

post-33067-14352522104333_thumb.jpg

Napisano

> zanabyłem auto, mianowicie chryslera granda z 2000roku z silnikiem 3,3 z lpg. nad stacyjką mam taki

> przełącznik, który nie wiem do czego służy.

> jak nim pstrykam słychać pod spodem cykanie przekaźnika ale nie wiem jaką ma funkcję. auto z

> maks wyposażeniem łącznie z szyberdachem. może ktoś coś podpowie

A nie sluży to do przesuwania kierownicy bliżej i dalej?

Napisano

ten przełącznik służy do składania lusterek zewnętrznych, co do szyberdachu to nigdy nie wychodziły takie wersje, no chyba że pan Kazio maskował pognieciony dach po dachowaniu to i owszem założył zlosnik.gif

ps.

jak coś to pisz ,bo mam takowe autko z tym silnikiem i z tego roku zlosnik.gif tylko krótkie i bez lpg

Napisano

do regulacji kierownicy tylko wyżej niżej służy dźwignia po lewej stronie kierownicy,owe autko nie ma takowej regulacji bliżej dalej, no chyba że fotelem clown.gif

Napisano
  • Autor

> do regulacji kierownicy tylko wyżej niżej służy dźwignia po lewej stronie kierownicy,owe autko nie

> ma tankowej regulacji bliżej dalej, no chyba że fotelem

Lusterka się nie składają. Muszę w takim razie to

sprawdzić. Szyberek wygląda niby na oryginalny. Uchyla się i odsuwa co prawda włącznik podobny jak że starego audi ale takie same pokrętła są przy fotelach przednich od podgrzewania siedzeń

Napisano

jeszcze raz napisze, nie było tych aut z szyberdachem.na początku podsufitki powinien być zamontowany panel z komputerem podróżnym oraz z dwoma schowkami jeden na okulary drugi na pilota od bramy, a dalej poza tym panelem masz już dach z przetłoczeniami i chyba nie da sie zamontować tam szyberdachu hmm.gif,odkręć jedno lusterko zewnętrzne i zobacz czy ma dwie wtyczki czerwona i niebieska , jeśli nie ma dwóch tylko jedną to jest już większe prawdopodobieństwo że auto jednak zaliczyło dachowanie i straciło lusterka i założyli mu zwykłe lusterka, jeśli natomiast ma dwie wtyczki to uszkodzony jest mechanizm składania lusterek a przeważnie pękają korpusy silniczków bo są zrobione z takiego (suchego)plastiku ale nawet wtedy było by słychać jakieś terkotanie w owych lusterkach, a może nie było dachowania tylko właściciel wywalił owy komputer i założył sobie szyber hmm.gif, bądźmy dobrej myśli

ps

zapraszam na forum, kopalnia wiedzy, ale trzeba 10 zł rocznie zapłacić zlosnik.gif

chrysler voyager