Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pożegnania czas

Featured Replies

Napisano

Z przykrością ale i z radością muszę powiedzieć, że sprzedałem moje autko smile.gif

Autko było w rodzince 14lat i od wywieszenia ulotki na szybie sprzedało się w ciągu dnia smile.gif

Dlatego też żegnam was i przenoszę się trochę niżej na stilo i dalej zostaje w punto smile.gif

Pozdrawiam i mało rudej życzę.

Napisano

> Z przykrością ale i z radością muszę powiedzieć, że sprzedałem moje autko

> Autko było w rodzince 14lat i od wywieszenia ulotki na szybie sprzedało się w ciągu dnia

> Dlatego też żegnam was i przenoszę się trochę niżej na stilo i dalej zostaje w punto

> Pozdrawiam i mało rudej życzę.

Opłaca się jeszcze sprzedawać? zlosnik.gif

Mam wrażenie, że jakbym swojego nie sprzedał 1,5 roku temu, to teraz nie miałoby to sensu. wink.gif

Napisano
  • Autor

> Opłaca się jeszcze sprzedawać?

> Mam wrażenie, że jakbym swojego nie sprzedał 1,5 roku temu, to teraz nie miałoby to sensu.

Nie wiem, za 2500 udało mi się sprzedać i komplecik zimówek - całe koła za 200zł smile.gif

Więc biorąc ile kolejne poprawki by zaczęły wynosić i opłaty, nie wiem czy był sens trzymać, choć autko super...

Pewnie zatęsknie smile.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Opłaca się jeszcze sprzedawać?

tez tak myślałem, ze sie nie opłaca i ładowałem w tego grata kosmiczne pieniądze, aż wreszcie powiedziałem dośc. wziąłem 2600 + 200 za zimówki, więc chyba nie najgorzej jak za takie padło. dzis wiem, ze drugiej sieny bym nie chciał nawet za darmo

Napisano

> tez tak myślałem, ze sie nie opłaca i ładowałem w tego grata kosmiczne pieniądze, aż wreszcie

> powiedziałem dośc. wziąłem 2600 + 200 za zimówki, więc chyba nie najgorzej jak za takie padło.

> dzis wiem, ze drugiej sieny bym nie chciał nawet za darmo

A ja wczoraj wymieniłem rozrząd i chciałbym kolejne 60-70kkm nabić Hienką zlosnik.gif

Czarne blachy zobowiązują grinser006.gif