LeoLepsi Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 To bardziej pytanie jest o wymiary głośników niż o to, jakie zapodać ,bo i tak będę szukał ze średniej-niskiej półki. Ktoś może wie, jakie tam siedzą elipsy? Bo elipsy tam są? Moje się brzydko zachowują bo pierdzą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati6630 Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 > To bardziej pytanie jest o wymiary głośników niż o to, jakie zapodać ,bo i tak będę szukał ze > średniej-niskiej półki. Ktoś może wie, jakie tam siedzą elipsy? Bo elipsy tam są? Moje się > brzydko zachowują bo pierdzą... jak już to tylko dystans + 160/165 nic innego, na alledrogo jakiś zestaw do 100zł kupisz i jak nie jesteś audiofilem to spokojnie dadzą rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoLepsi Posted November 22, 2013 Author Share Posted November 22, 2013 > jak już to tylko dystans + 160/165 nic innego, na alledrogo jakiś zestaw do 100zł kupisz i jak nie > jesteś audiofilem to spokojnie dadzą rade a zmieści się toto pod oryginalną maskownicą głośnika? żebym ciąć nie musiał... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mily1979 Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 ja mam takie i dają rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
famot0 Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 > a zmieści się toto pod oryginalną maskownicą głośnika? żebym ciąć nie musiał... Kupujesz głośniki i dystanse jak kolega zapodał link (są i tańsze) i montujesz bez żadnych przeróbek Pasi jak ulał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoLepsi Posted November 22, 2013 Author Share Posted November 22, 2013 > Kupujesz głośniki i dystanse jak kolega zapodał link (są i tańsze) i montujesz bez żadnych > przeróbek Pasi jak ulał No i dziękuję panowie za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
famot0 Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 > No i dziękuję panowie za pomoc Kupowałem podobny zestaw i dostałem jeszcze w komplecie przejściówki do podłączenia głośników.Oczywiście można uciąć ori gniazdo i zarobić wsuwki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts