Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie znam się na zmywarkach...

Featured Replies

Napisano

> Nie ubliżając żonie, ale kobieta nie rozumie, że nie można przesunąć przyłączy ? Jak nie rozumie,

> to daj jej młotek i przecinak, niech kuje i sprawdzi czy to tak łatwo... Trzeba znaleźć jakiś

> kompromis, albo będziesz przerabiał pół kuchni dla jednego widzimisię. Nikt Ci tu dodatkowych

> cm nie wyczaruje, albo się mieści, albo nie...

270751858-jezyk.gif wszystko się da tylko jakim kosztem / wysiłkiem.

Nikt nie pisze Olleo że się nie da .

Ja montując meble kuch nie idę po najmniejszej linii oporu.

Nie wychodzę z założenia że postawie/powieszę i po moim wyjściu niech się dzieje co chce.

Gdybym robił dla Olleo spoko.Tak sobie wymyślił / ła niech ma.

Tu Pan wykuję na odpływ tak na gł z 10 cm , obok na przyłącze żeby się schowało no i gniazdko pan schowa w ścianę.

Ja się za to bym nie brał .I nie chodzi o to aby komuś coś udowodnić.

Pomimo że jestem meblarz przy okazji mogę podłączyć syfon czy baterię i nie wszyscy tak robią.Potem jest że pan podłączył i zalało.

Po co , kurna po co sobie komplikować następne problemy.

Napisano

Może trochę źle się wyraziłem, nei da się bez sporej demolki smile.gif Jak z resztą pisał Olleo, że trzeba by dużo kuć/kombinować.

Napisano

> Wiesz co? Szyderstwem praw fizyki nie zmienisz, a jak Ci nie zależy na bezpieczeństwie własnej

> rodziny, i chcesz zrobić "żeby było tanio i ładnie", to rób jak uważasz.

Wiesz ile się musiałem z wykonawcą nażreć, żeby mi zawór gazu do kuchenki wyprowadzi nad blat, a nie schował w szafce obok kuchenki? "Bo panie to będzie źle wyglądać". Tylko że ja w życiu miałem do czynienia już z kilkoma problemami z kuchenkami wymagającymi szybkiego odcięcia gazu. W jednym wypadku zawór był tak, jak kazałem zamontować, obok kuchenki na górze i dało się go zamknąć szybko i bez problemów. W drugim wypadku był za kuchenką i nieco włosy sobie osmaliłem. Gdyby było za dnem szafki z garami, to by już była kompletna porażka.

Napisano
  • Autor

> Nie ubliżając żonie, ale kobieta nie rozumie, że nie można przesunąć przyłączy ? Jak nie rozumie,

> to daj jej młotek i przecinak, niech kuje i sprawdzi czy to tak łatwo... Trzeba znaleźć jakiś

> kompromis, albo będziesz przerabiał pół kuchni dla jednego widzimisię. Nikt Ci tu dodatkowych

> cm nie wyczaruje, albo się mieści, albo nie...

"to ty i instalator jestescie inzynierami, ja tylko powiedzialam, gdzie maja byc szafki. wymyslcie cos".

Napisano

> Wiesz ile się musiałem z wykonawcą nażreć...

Ty wiesz, ja wiem. ok.gif

Ale nie wszyscy chcą wiedzieć. Ma być ładnie reszta się nie liczy. grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Gdybym robił dla Olleo spoko.Tak sobie wymyślił / ła niech ma.

> Tu Pan wykuję na odpływ tak na gł z 10 cm , obok na przyłącze żeby się schowało no i gniazdko pan

> schowa w ścianę.

> Ja się za to bym nie brał .I nie chodzi o to aby komuś coś udowodnić.

Dlatego kucia nie bedzie - co najwyzej gniazdko przesune, ale to jest najmniejszy problem. Albo bedzie przesunieta zmywarka w prawo, albo wysunieta do przodu z glebszym blatem.

Ale skoro zajmujesz sie zawodowo meblami, to zajrzyj prosze do watku obok. Moze cos doradzisz.

Napisano

> Nie boisz sie tego przyznac na AK, gdzie zostaniesz posadzony o krawiectwo i zagrozenie wlasnej

> rodzinie?

A czego mam się bać, jest zrobione jak chciałem i tyle zlosnik.gif Inna rzecz, że zmywarka praktycznie w ogóle nie jest używana facepalm%5B1%5D.gifzlosnik.gif