Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Świece w 2 FL - zagwozdka

Featured Replies

Napisano

Ludziska wiem, ze jest watek odnosnie materialow eksploatacyjnych ale moj dylemat jest troszke inny.

Auto zony to punto 2 FL 2007r 1.2 8v 60KM, nowe kupione wsalonie ale prawdopodobnie bylo z rynku węgierskiego bo nawet na szybie bylo widac slady po naklejkach hungary. To byl okres kiedy wchodzily do punta classic, choc nasze ma w papierach 1.2 ACTIVE. Dostalismy do tego jakas instrukcje calkiem mozliwe ze do starszych poliftów. Chcę zakupić świece biore instrukcje a tam BKR5EZ, czytalem na forum ze po 2005 r ponoc wkladali juz DCPR7E - N - 10 i takie tez podaje katalog NGK. Ktos z was moze mi powiedziec jakie swiece powinny byc u mnie bo nie chce wykrecac swiec zeby przekonac sie jaki jest chocby gwint, nie chce tez mechanikowi kazac zamowic dany model a pozniej zeby sie nie okazalo ze to inne smile.gif. Jakby ktos kto ma jakiegos polifta po 2005r zerknal do instrukcji albo napisal jakie kupowal bede wdzieczny.

Napisano

> polifta po 2005r zerknal do instrukcji albo napisal jakie kupowal bede wdzieczny.

Mam polifta z maja 2005r. mam cienkie świece DCPR7E-N-10 i szeroki pasek rozrządu ok.gif

Napisano
  • Autor

> tydzień temu kupowałem te: DCPR7E-N-10 Punto 2 fl 2005r.

Teraz to juz jestem prawie pewny ze moja instrukcja jest z jakiegos starszego polifta chyba, ze mam jakies dziwne Punto smile.gif Zobaczymy jak mechanik wezmie sie za robote smile.gif

Tak przy okazji to warto wymieniac kable zaplonowe majac 67kkm , auto jezdzi na LPG.