Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

brak regulacji wysokosci prawego reflektora

Featured Replies

Napisano

mulher.gif zostala zatrzymana na trasie przez przemilego Pana Policjanta wink.gif - została poinformowana ze prawe oczko ciemne jest i co zamierza z tym zrobic smile.gif

mulher.gif zajrzala do bagaznika i wreczyla Policjantowi zarowke wink.gif

zaskoczony Pan Policjant zarowke wymienil, ale cos chyba mu nie wyszlo, bo prawe oczko swieci teraz nieco w 'sufit' nie reaguje na zmiane poziomu swiecenia z kabiny, i nie wydaje sie reagowac na krecenie imbusem smile.gif

pytanie brzmi - co sie odlaczylo? oberwalo? gdzie patrzec oraz ile ewentualnie mnie teraz bedzie kosztowala naprawa grinser006.gif

PS. opowiesc mocno skrocona i pewnie mulher.gif cos jeszcze w miedzy czasie nasciemniala wink.gif , ale zachowanie Pana Policjanta (pomimo ze chyba popsul) oceniam bardzo pozytywnie grinser006.gif

Napisano

Może to głupie pytanie, ale patrzyłeś czy dobrze tą żarówkę włożył ?

Napisano
  • Autor

> Może to głupie pytanie, ale patrzyłeś czy dobrze tą żarówkę włożył ?

raczej dobrze - w kazdym razie wyciecie pasuje wink.gif

Napisano

> raczej dobrze - w kazdym razie wyciecie pasuje

musisz być pewny w 100% ja w lanosie źle włożyłem i dopiero na skp mi uświadomili

Napisano
  • Autor

> musisz być pewny w 100% ja w lanosie źle włożyłem i dopiero na skp mi uświadomili

a zle wlozona mialaby wplyw na brak regulacji z kabiny?

jak mulher.gif wroci z miasta to jeszcze raz obadam jak ta zarowka siedzi.

Napisano

> a zle wlozona mialaby wplyw na brak regulacji z kabiny?

Jak nie siedzi poprawnie w oprawie, to oprawa może się poruszać sama, a żarówka stoi w miejscu. Sprężyna jest zapięta ?

Napisano
  • Autor

wyglada na to ze regulacja gora/dol wyskoczyla z mocowania - bialy bolec zakonczony kulka w okolicy dolu swiatla drogowego... frown.gif

pytanie - jak zdemontowac prawy reflektor? czy da sie dostac do jego wnetrza? w sensie odkrecic jego plecy na ktorych jest zlokalizowana regulacja? da sie to jakos naprawic bez rozwalania calego reflektora?

Napisano
  • Autor

> wyglada na to ze regulacja gora/dol wyskoczyla z mocowania - bialy bolec zakonczony kulka w okolicy

> dolu swiatla drogowego...

> pytanie - jak zdemontowac prawy reflektor? czy da sie dostac do jego wnetrza? w sensie odkrecic

> jego plecy na ktorych jest zlokalizowana regulacja? da sie to jakos naprawic bez rozwalania

> calego reflektora?

nie trzeba demontowac reflektora - trzeba sobie zrobic haczyk - np z drutu spawalniczego, zahaczyc i delikatnie acz zdecydowanie pociagnac za 'wyskoczone' mocowanie wink.gif az wskoczy.