Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KzAK - pytanie o A4 B7 - silniki i uchwyt na konsoli

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie

znajomy zastanawia się nad kupnem takiego modelu. Najczęściej w ogłoszeniach są oferowane A4 z silnikami 2.0 TDI. Słyszałem, że tych silników lepiej unikać i że są mocno awaryjne. Czy to prawda?

Większość fotek które pokazywał przedstawiała samochody z paskudna, olbrzymią łapą na desce rozdzielczej, prawdodpodobnie jakiś uchwyt na telefon. Czy to jest demontowalne i czy zależy od rocznika/wyposażenia, czy było montowane we wszystkich egzemplarzach?

Na co warto zwrócić uwagę w A4 z lat 2006-2007?

Pozdrawiam

Fosfor

Napisano

> Witam serdecznie

> znajomy zastanawia się nad kupnem takiego modelu. Najczęściej w ogłoszeniach są oferowane A4 z

> silnikami 2.0 TDI. Słyszałem, że tych silników lepiej unikać i że są mocno awaryjne. Czy to

> prawda?

> Większość fotek które pokazywał przedstawiała samochody z paskudna, olbrzymią łapą na desce

> rozdzielczej, prawdodpodobnie jakiś uchwyt na telefon. Czy to jest demontowalne i czy zależy

> od rocznika/wyposażenia, czy było montowane we wszystkich egzemplarzach?

> Na co warto zwrócić uwagę w A4 z lat 2006-2007?

> Pozdrawiam

> Fosfor

Możesz zdemontować. A silniki? Ile ludzi tyle opini. Ja np. kupiłem 8 lat temu TV firmy LG i wszyscy mówili, że to badziewie.... do dzisiaj działa bez najmniejszych awarii. Brat rok po mnie kupił Panasonica i już dawno go wyrzucił. Kilka razy w naprawie lądował.

SIlnik to samo, jak nie katujesz go, wymieniasz oleje,filtry na czas, lejesz dobre oleje i dobre paliwo to możesz dużżżżo przejechać.

Napisano

> Witam serdecznie

> znajomy zastanawia się nad kupnem takiego modelu. Najczęściej w ogłoszeniach są oferowane A4 z

> silnikami 2.0 TDI. Słyszałem, że tych silników lepiej unikać i że są mocno awaryjne. Czy to

> prawda?

> Większość fotek które pokazywał przedstawiała samochody z paskudna, olbrzymią łapą na desce

> rozdzielczej, prawdodpodobnie jakiś uchwyt na telefon. Czy to jest demontowalne i czy zależy

> od rocznika/wyposażenia, czy było montowane we wszystkich egzemplarzach?

> Na co warto zwrócić uwagę w A4 z lat 2006-2007?

> Pozdrawiam

> Fosfor

Ta olbrzymia łapa to uchwyt do telefonu.

Z 2006-2007 hmm na cenę bo zazwyczaj jest mocno atrakcyjna szczególnie jak porównujesz ten sam rocznik za zachodnia granicą... a handlarzy perełkami z zachodu u nas wiele. Ludzie szukaja dobrej A4 czasem nawet i rok...

Z 2007 masz też ostatnie ponoć najmniej awaryjne 1.9 115/116KM dają radę wink.gif

Jak chcesz poczytać, grinser006.gif poszukać to wejdź na forum a4-klubu smile.gif