Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jamexy -40mm ma ktoś na sali?

Featured Replies

Napisano

J.W Planuję to założyć do firmówki pod seryjny amor KYB-twarde to/miękkie/faktycznie obniża o 4cm/czuć poprawę np. w stosunku do serii?/sportingowych? Twardsze od sportingowych dużo?

Wiem, że pewnie jest przepaść między tym/a eibachem, ale takie nowe mi leżą, a seria pękła. Van wozi powietrze praktycznie to dlatego pytam-w necie 100 różnych opinii.

Ważne, żeby nie za twarde i nie za niskie się okazały w praniu, bo nie ja tym będę jeździł-wszelkie opinie tych co mieli/widzieli/jeździli mile widziane ikonka_photo2.gif kasty na 13'' to już bajka by była zlosnik.gifok.gif

Napisano

Jak nie do sportu to są ok, do codziennej jazdy.

Napisano

Miałem jamexy pare lat temu tylko 55/40. Faktycznie obniżenie było takie

jak podaje producent- przód zszedł nawet troche niżej zlosnik.gif Co do prowadzenia to o wiele lepiej niż na serii a co do twardości to było sztywno lecz komfortowo zlosnik.gif

Napisano

> J.W Planuję to założyć do firmówki pod seryjny amor KYB-twarde to/miękkie/faktycznie obniża o

> 4cm/czuć poprawę np. w stosunku do serii?/sportingowych? Twardsze od sportingowych dużo?

> Wiem, że pewnie jest przepaść między tym/a eibachem, ale takie nowe mi leżą, a seria pękła. Van

> wozi powietrze praktycznie to dlatego pytam-w necie 100 różnych opinii.

> Ważne, żeby nie za twarde i nie za niskie się okazały w praniu, bo nie ja tym będę jeździł-wszelkie

> opinie tych co mieli/widzieli/jeździli mile widziane kasty na 13'' to już bajka by była

kiedys mialem jak jeszcze jezdzilem seicento, dawaly rade, ale celowalbym w inne sprezyny. Pozniej kupilem weiteca i byla rozncia kolosalna smile.gif

Napisano

> J.W Planuję to założyć do firmówki pod seryjny amor KYB-twarde to/miękkie/faktycznie obniża o

> 4cm/czuć poprawę np. w stosunku do serii?/sportingowych? Twardsze od sportingowych dużo?

> Wiem, że pewnie jest przepaść między tym/a eibachem, ale takie nowe mi leżą, a seria pękła. Van

> wozi powietrze praktycznie to dlatego pytam-w necie 100 różnych opinii.

> Ważne, żeby nie za twarde i nie za niskie się okazały w praniu, bo nie ja tym będę jeździł-wszelkie

> opinie tych co mieli/widzieli/jeździli mile widziane kasty na 13'' to już bajka by była

ja mam jakies jamexy ale nie wiem czy -40 czy -60 ale tylko tylne springi

Napisano
  • Autor

To ma iść pod firmową serię na gazowej Kayabie E-G wink.gif, twardszy Weitec od tego, -40mm faktycznie obniżają-byle nie więcej bo miskę urwą chłopaki grinser006.gif

Sam mam Eibacha+ b4, ale to sztywny setup-to firmówki szukam czegoś lightowego, w twardości i obniżeniu.

Szukałem sportinga-20, ale po co, jak to nowe se leży na półce w garażu grinser006.gif