Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jumper do oceny

Featured Replies

Napisano

Jumper maxi 3,0 od typowego Mirka, widać zresztą po opisie jaki cudowny i na pewno niemiecki przedsiębiorca płakał jak sprzedawał grinser006.gif

Teściu jednak się napalił i trzeba przyznać, że do tej pory ma szczęście do Mirków, może coś znajdziecie co mu się nie spodoba, albo chociaż cenę zbije bo już zaliczkuje spineyes.gif

klik

btw orientuje się ktoś czy cytryna ma identyczny sterownik jak ducato 3,0? EDC 16 tam jeszcze siedzi? Dpf i egr pewnie też posiada w serii icon_rolleyes.gif

Napisano

> Jumper maxi 3,0 od typowego Mirka, widać zresztą po opisie jaki cudowny i na pewno niemiecki

> przedsiębiorca płakał jak sprzedawał

> Teściu jednak się napalił i trzeba przyznać, że do tej pory ma szczęście do Mirków, może coś

> znajdziecie co mu się nie spodoba, albo chociaż cenę zbije bo już zaliczkuje

> klik

> btw orientuje się ktoś czy cytryna ma identyczny sterownik jak ducato 3,0? EDC 16 tam jeszcze

> siedzi? Dpf i egr pewnie też posiada w serii

Opis pod względem kolorystycznym na poziomie mojego siostrzeńca który terroryzuje przedszkole.

Napisano
  • Autor

> Opis pod względem kolorystycznym na poziomie mojego siostrzeńca który terroryzuje przedszkole.

to wiem palacz.gif a po fotkach może ktoś coś zwęszy? Wcześniej miał wystawione ducato maxi, tam nowy znaczek z przodu nie pasował do reszty, na to jak dzwoniłem skwitował "na pewno gdzieś się przytulił i ma stary grill połamany na pace..". Fotki upiększone, ale może jakiś dziwny detal się rzuci w oczy

Napisano

> Jumper maxi 3,0 od typowego Mirka, widać zresztą po opisie jaki cudowny i na pewno niemiecki

> przedsiębiorca płakał jak sprzedawał

> Teściu jednak się napalił i trzeba przyznać, że do tej pory ma szczęście do Mirków, może coś

> znajdziecie co mu się nie spodoba, albo chociaż cenę zbije bo już zaliczkuje

> klik

> btw orientuje się ktoś czy cytryna ma identyczny sterownik jak ducato 3,0? EDC 16 tam jeszcze

> siedzi? Dpf i egr pewnie też posiada w serii

Sterownik identyczny ale oprogramowanie Fiata rzadko go widzi. EGR jest, DPF w tym roku jeszcze nie. Ja bym patrzył na lakier (dla mnie malowana maska (brak oznaczeń), za ładna jak na ten rok i przebieg, lewa kwarta, prawy naroznik), brak zatyczki płynu, spryskiwacza, zawieszenie pneumatyczne z tyłu (fajne, ale w przypadku duzych ciężarów i naprawy strasznie drogie w ekploatacji).

Do bliższego sprawdzenia wlew paliwa (ślady malowania), drzwi kabiny na dole (ślady poprawek lakierniczych), tylne drzwi (ślady lakierowania i naprawa zawiasów oraz poszycia zewnetrznego w części środkowej (peknięcia), stan wieszaka koła zapasowego (czy wymieniony na nowy typ w ramach akcji serwisowej (sie urywa)).

To tyle na pierwszy rzut. jak coś służe pomocą.

Napisano
  • Autor

> To tyle na pierwszy rzut. jak coś służe pomocą.

super, dzięki za pomoc 20.GIF

Edit:

btw gdzie te pęknięcia środkowej części poszycia ???

Napisano

cenna lekko mówiąc średnia

za 80 000 netto mogę mu takiego nowego Boxera 180KM sprzedać

Napisano

> cenna lekko mówiąc średnia

> za 80 000 netto mogę mu takiego nowego Boxera 180KM sprzedać

nie sądzę aby dla autora różnica w cenie rzędu 100% nie była obojętna.... facepalm%5B1%5D.gif

Napisano
  • Autor

> cenna lekko mówiąc średnia

> za 80 000 netto mogę mu takiego nowego Boxera 180KM sprzedać

no bardzo średnia, 50% Twojej grinser006.gif rozumiem, że też tak wypasioną wersję dajesz zlosnik.gif

btw 180 KM to wiesz, że dużo gorsza wersja pod względem awaryjności niż 160, po drugie był u was w Lublinie i jakoś nie przekonały go warunki leasingu na nowy niewiem.gif

Napisano

może ten z Twojego ogłoszenia był ponownie malowany do połowy ?

mehrwegbecher-mieten.jpg

Napisano
  • Autor

> może ten z Twojego ogłoszenia był ponownie malowany do połowy ?

kto wie niewiem.gif

Przekazałem wszystkie uwagi, teściu nie wzruszony, "zawsze coś będzie nie tak, a cenowo to jednak połowa nowego" rotfl.gif no ale ma argumenty, żeby cenę przyciąć, dotychczas udało mu się 3k zlosnik.gif

Napisano

a gdzie w tym aucie jest antena od radia? zawsze chyba była centralnie nad szybą a tu brak? może było dachowanko? grinser006.gif

Napisano

> a gdzie w tym aucie jest antena od radia? zawsze chyba była centralnie nad szybą a tu brak? może było dachowanko?

Wiele dostawczaków ma anteny np. w lusterku - przynajmniej te, które miały fabryczne instalacje.