Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wzmacniacz

Featured Replies

Napisano

Co daje wzmacniacz w samochodzie? Większa głośność czy lepsze parametry? Laik ze mnie stąd pytanie smile.gif

Napisano

> Co daje wzmacniacz w samochodzie? Większa głośność czy lepsze parametry? Laik ze mnie stąd pytanie

odpowiedz jak dla laika: tak, bedzie głośniej grała muzyka. waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> odpowiedz jak dla laika: tak, bedzie głośniej grała muzyka.

tylko i wyłącznie? wink.gif Wszędzie polecają żeby kupić zestaw odseparowany na przód i napędzić go wzmacniaczem. A jak nie zależy mi na głośności tylko na jakości to co? Zestaw głośników tylko pod radio?

Napisano

> tylko i wyłącznie? Wszędzie polecają żeby kupić zestaw odseparowany na przód i napędzić go

> wzmacniaczem. A jak nie zależy mi na głośności tylko na jakości to co? Zestaw głośników tylko

> pod radio?

laik rozpoznaje raczej głośność, a nie jakość, ale skoro pytasz. Głośniki napedzane wzmacniaczem maja dzieki niemu do dyspozycji wiekszą moc, przy czym wzmacniacze generują mniej zakłóceń niż wzmaczniacz w radiu.

Napisano
  • Autor

> laik rozpoznaje raczej głośność, a nie jakość, ale skoro pytasz. Głośniki napedzane wzmacniaczem

> maja dzieki niemu do dyspozycji wiekszą moc, przy czym wzmacniacze generują mniej zakłóceń niż

> wzmaczniacz w radiu.

dzięki za informacje. Akurat mi słoń na ucho nie depnął więc rozpoznam jakość 270751858-jezyk.gif Narazie podłączam radio pod stare głośniki. Mam wrażenie że zmienie szybko głośniki a jak efekt nie zadowoli to pomyslę nad wygluszeniem i wzmakiem

Masz jakie sugestie co do 2 kanalowca? W suba się nie bawię.

Napisano

> dzięki za informacje. Akurat mi słoń na ucho nie depnął więc rozpoznam jakość Narazie podłączam

> radio pod stare głośniki. Mam wrażenie że zmienie szybko głośniki a jak efekt nie zadowoli to

> pomyslę nad wygluszeniem i wzmakiem

> Masz jakie sugestie co do 2 kanalowca? W suba się nie bawię.

uzywany rozsadny juz od 200zł , kable ok 100-150zł max, wystarczy jak bedzie miał mocy ok 2x35w rms (ciagłej)