Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mały kompresor do domu ?

Featured Replies

Napisano

Witam

Co kupić ? Głownie pompowanie samochodów, rowerów i raz na rok przedmuchanie instalacji do podlewania. Do tej pory pożyczałem taki zwykły marketowy ze zbiornikiem 20/30 litrów i wystarczał. Teraz chce coś kupić tylko ze zbiornikiem 30 litrów jest za duży nie mam już miejsca w garażu. Wypatrzyłem taki ze zbiornikiem 6 litrów stanley da rade tym przedmuchać instalację do podlewania ? Ma się zmieścić na półce na regale a nie na podłodze zlosnik.gif Koła to spokojnie napompuje. Ma ktoś kompresor z takim zbiornikiem ?

Napisano

> Witam

> Co kupić ? Głownie pompowanie samochodów, rowerów i raz na rok przedmuchanie instalacji do

> podlewania. Do tej pory pożyczałem taki zwykły marketowy ze zbiornikiem 20/30 litrów i

> wystarczał. Teraz chce coś kupić tylko ze zbiornikiem 30 litrów jest za duży nie mam już

> miejsca w garażu. Wypatrzyłem taki ze zbiornikiem 6 litrów stanley da rade tym przedmuchać

> instalację do podlewania ? Ma się zmieścić na półce na regale a nie na podłodze Koła to

> spokojnie napompuje. Ma ktoś kompresor z takim zbiornikiem ?

Mam dokładnie taki jak pokazałeś. Używam 1,5 roku i żyje. Koła napompuje spokojnie, nie wiem ile potrzebujesz powietrza do przedmuchiwania instalacji ale wydaje mi się że da radę. Ogólnie do użytku amatorskiego polecam ze względu na mobilność ok.gif

Napisano
  • Autor

> Mam dokładnie taki jak pokazałeś. Używam 1,5 roku i żyje. Koła napompuje spokojnie, nie wiem ile

> potrzebujesz powietrza do przedmuchiwania instalacji ale wydaje mi się że da radę. Ogólnie do

> użytku amatorskiego polecam ze względu na mobilność

Do kół to wiem, że spokojnie wystarczy, ludzie pompują tymi popierdułkami zlosnik.gif na 12V to przeszło 1000W tez jakoś da radę. Myślę o tym podlewaniu ale tam najważniejsze jest uderzenie powietrza. Trzeba napompować do pełna i wydmuchać, po 2-3 razy. Powinien dać radę. W zestawie myły jakieś węże i końcówki ?

Napisano

W zestawie

> myły jakieś węże i końcówki ?

Nic, sam kompresor.

Napisano

Bawilem sie tym Stanleyem w zeszlym roku celem wywalenia wody ze zraszaczy. Jakos idzie, ale slaba wydajnosc, musialem polowe zraszaczy pozakrecac aby wydmuchal.

Krawiec

Napisano

> Witam

> Co kupić ? Głownie pompowanie samochodów, rowerów i raz na rok przedmuchanie instalacji do

> podlewania. Do tej pory pożyczałem taki zwykły marketowy ze zbiornikiem 20/30 litrów i

> wystarczał. Teraz chce coś kupić tylko ze zbiornikiem 30 litrów jest za duży nie mam już

> miejsca w garażu. Wypatrzyłem taki ze zbiornikiem 6 litrów stanley da rade tym przedmuchać

> instalację do podlewania ? Ma się zmieścić na półce na regale a nie na podłodze Koła to

> spokojnie napompuje. Ma ktoś kompresor z takim zbiornikiem ?

a ja bym polecal zwykly zwyczajny kompresor z lodowki ze zlomu, tanie bo po cenie zlomu, ciche jak lodoweczka i pompuje jak trzeba grinser006.gif mam z ruskiej jakiejs do aerografu i dmucha az milo, kompa tez przedmucha (bez zbiornika) wiec tylko zbiornik do tego dac i jak znalazl.