Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Seicento SCHUMACHER

Featured Replies

Napisano

> Kolejny Schumacher Spi z edycji dwustu sztuk, tym razem ostatni 200/200 podobno bezwypadkowy

> http://otomoto.pl/fiat-seicento-michael-schumacher-skora-abs-C33521951.html

> To już piąty o którym wiem:

> 1. .../200 dawno temu stał na allegro niestety nie znam nr

> 2. 9/200 rozebrany (numerki u mnie)

> 3. 51/200 rozebrany

> 4. 185/200

> 5. 200/200

walony że aż miło hehe.gifpalacz.gif

Napisano

Są to już rarytasy ciężko dostępne. Na skóry polowałem rok a na boczki drugi ale w udało się i wszystko w rozsądnej kwocie wink.gif

Napisano

> Są to już rarytasy ciężko dostępne. Na skóry polowałem rok a na boczki drugi ale w udało się i

> wszystko w rozsądnej kwocie

A klime masz? Bo bez klimy tego nie widze grinser006.gif

Napisano

Moje wersja to była bida z nędzą grinser006.gif W mega upalne dni nawet dają radę ale pod warunkiem że nie były wystawione do słoneczka, bo przez pierwsze minuty podgrzewanie tyłka i pleców działa hehe.gif

Klimę miały wszystkie szumki spi ale w wersji do 1000 szt. natomiast edycją do 200 szt. miały skóry ale klimy brak

Napisano

> Moje wersja to była bida z nędzą W mega upalne dni nawet dają radę ale pod warunkiem że nie były

> wystawione do słoneczka, bo przez pierwsze minuty podgrzewanie tyłka i pleców działa

> Klimę miały wszystkie szumki spi ale w wersji do 1000 szt. natomiast edycją do 200 szt. miały skóry

> ale klimy brak

To teraz poluj na klime smile.gif Moja mulher.gif w swoim szumku/scs'ie z 2002 z czarno-szarą tapicerką ma klime i dla czarnego autka to mistrz opcja smile.gif W ogole sprawna klima to zayebista opcja w upalne dni cool.gif

Napisano

> Są to już rarytasy ciężko dostępne. Na skóry polowałem rok a na boczki drugi ale w udało się i

> wszystko w rozsądnej kwocie

A da się zaadoptować te boczki do sc gdzie nie było boczków? Tak jak np w moim zlosnik.gif

Napisano

> To teraz poluj na klime Moja w swoim szumku/scs'ie z 2002 z czarno-szarą tapicerką ma klime i dla

> czarnego autka to mistrz opcja W ogole sprawna klima to zayebista opcja w upalne dni

sprawa, fakt, mega dobra, ale pamiętać trzeba, że o konkretnej glebie można zapomnieć... no.gifgrinser006.gif

Napisano

> A da się zaadoptować te boczki do sc gdzie nie było boczków? Tak jak np w moim

W sensie, że chodzi Ci o długie boczki? Zastąpić te małe na takie jak mają te szumki z linków wyżej?

Napisano

Wszystkie boczki sx w skórzane podchodzą bo sam przed zlotem je montowałem tylko muszą być inne trójkąty, dłuższe rygle i chyba listwa grinser006.gif wszystko powinno być w komplecie.

p.s. co do gleby i klimy pewien user w swoim szumku spi ma klimę i gwinta mocno skręconego 270751858-jezyk.gif Ale to w innym temacie