Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assistance Renault czyli tragedia czy komedia?

Featured Replies

Napisano

Firmowe Kangoo 1.5 dCi 80, padlo i nie wstalo. Najpierw palil za drugim razem, potem za dwudziestym drugim, az w koncu rzucil. Prywatna laweta i do ASO Renault. Z wstepnej rozmowy z serwisem wynika, ze nie wiadomo co, ale najpewniej pol common-raila do wymiany, ale spoko, wszystko na gwarancji. OK, tydzien czekania.

Dlugo wiec prosze o auto zastepcze.

- Prosze bardzo, 120 zl za dzien. yikes.gif Galy z orbit! - Dlaczego platne i jeszcze tak drogo? - Poniewaz pan przywiozl auto swoja laweta, a darmowe auta zastepcze assistance daje, ale tylko jak assistance holuje popsute auto do serwisu. - Oszczedzam wam czas i koszty chyba tym, ze sam przywiozlem ten zlom. - No sa takie glupie przepisy, prosze dzwonic do Warszawy.

Pol godziny gadki z Warszawa o sprawie. Pani w sluchawce nic nie wie, nic nie moze, ale informuje, ze mozna zglosic reklamacje. OK.

- To zglasza pan reklamacje?

- Tak.

- A czego ona dotyczy? rotfl.gif Pewnie jest sliczna, slodka, jasnowlosa i dlugonoga, nie bede sie z niej smial. biglaugh.gif

Ciezko sie po takim ciosie pozbierac, ale to nie koniec. Ja zglaszam reklamacje, ale wyglada to tak. Ja odpowiadam, a pani pyta o imie, nazwisko, adres, firme, zawod, czy mam jeszcze jakies inne samochody renault, czy mam zamiar kupic w przyszlosci samochod renault (niczym swiety odpowiadam, ze zalezy od rozpatrzenia reklamacji biglaugh.gif) itd., zachowalem godnosc i nie zdradzilem nru kolnierzyka.

Wielki final:

Kangoo powinno byc gotowe za tydzien.

Termin rozpatrzenia reklamacji - do 2 tygodni. hahaha.gif

Niecierpliwie acz pokornie czekam rozpatrzenia i licze na auto zastepcze za 14 dni. swiety.gif

Renault przestaje byc dla mnie nudna marka. hehe.gif

Napisano

> auto wek z aso na 100m i wezwac assistance

na początek to lepiej poczytac warunki assistance, bo moze sie okazac ze musi byc 200 metrów zlosnik.gif

Napisano

> na początek to lepiej poczytac warunki assistance, bo moze sie

> okazac ze musi byc 200 metrów

jakby mi taki numer wywineli to bym samochod i kilometr przepchal zlosnik.gif (po co laweta zlosnik.gif )

Napisano

Trzeba bylo wypchnac auto z ASO i dzwonic po lawete .

Z debilami trzeba sprawy zalatwiac ich metodami hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.