Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dobry elektryk i zakład prostujący felgi w Warszawie

Featured Replies

Napisano

Witam,

Czy zna ktoś dobrego elektryka samochodowego w Warszawie który sprawdził by w mojej evandzie cały ten czujnik położenia wałka rozrządu oraz wszelkie kable i końcówki z nim powiązane. Mam ten problem już od dawna ale praca i uczelnia pochłaniają mój cały wolny czas, a przez te kilka miesięcy z tą usterką wyskoczył mi nawet nowy błąd i teraz mam: 341 i 342 ( oba związane z sygnałem dochodzącym do czujnika ).

Dodatkowo szukam dobrego zakładu prostującego felgi aluminiowe. Mam do wyprostowania jedną felgę, ale przy okazji pozostałe tez bym sprawdził i ewentualnie coś tam poprawił.

Do majówki mam kilka dni luźniejszych to chętnie załatwił bym te sprawy w warsztatach przez was polecanych, choć było by super jak by te warsztaty były na terenie Bemowa smile.gif choć mogę i na drugi koniec Warszawy jechać jeśli warto będzie smile.gif

Napisano

> Dodatkowo szukam dobrego zakładu prostującego felgi aluminiowe. Mam do wyprostowania jedną felgę,

> ale przy okazji pozostałe tez bym sprawdził i ewentualnie coś tam poprawił.

> Do majówki mam kilka dni luźniejszych to chętnie załatwił bym te sprawy w warsztatach przez was

> polecanych, choć było by super jak by te warsztaty były na terenie Bemowa choć mogę i na

> drugi koniec Warszawy jechać jeśli warto będzie

Felgi robiłem w zakładzie na Instalatorów 5 mają ogólnie dobrą opinię i roboty tyle że na renowację swoich czekałem 2 tygodnie.

Napisano

Jeśli masz problem z felgami, jeździsz na wyważanie mówisz że wibruje, a gość bierze na maszynę mówi "panie będzie dobrze" a potem jest dalej to samo, to po prostu poszukaj zakładu z testem drogowym Huntera. Urządzenie to prześwietla opony i felgi pod kątem wszelkich nieprawidłowości, do tego od razu optymalizują ustawienie opony względem felgi i ewentualnie prostują co trzeba. Ja znam dwa takie zakłady (korzystałem z obydwu) jeden to Marki ul.Fabryczna - Motohurt, drugi jest na Fieldorfa na Gocławiu- ADSerwis czy jakoś tak. Pytaj o cenę, żeby potem nie było zaskoczenia, bo test i prostowanie nie jest tanie.