Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Megane IphII - belka tylna

Featured Replies

Napisano

Czy tylną belkę w tym aucie da się jakoś przesmarować? Wczoraj stałem na parkingu a żona przejechała po progu zwalniającym. W momencie bujnięcia tyłu auta słychac zgrzyt, hałas. Są jakieś punkty smarowania?

Napisano

> Czy tylną belkę w tym aucie da się jakoś przesmarować? Wczoraj stałem na parkingu a żona

> przejechała po progu zwalniającym. W momencie bujnięcia tyłu auta słychac zgrzyt, hałas. Są

> jakieś punkty smarowania?

raczej bez wymiany łożysk się nie obejdzie oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> raczej bez wymiany łożysk się nie obejdzie

Pocieszające ok.gifgrinser006.gif

Dużo kasy trzeba szykować, dużo z tym roboty? A może lepiej używaną belkę kupić? hmm.gif ceny na allegro nie są porażające...

Napisano

> Pocieszające

> Dużo kasy trzeba szykować, dużo z tym roboty? A może lepiej używaną belkę kupić? ceny na allegro

> nie są porażające...

IMHO Lepiej regenerować, będziesz miał problem z głowy na kolejne +100kkm a używka to loteria. Nie wiadomo które łożysko padło, trzeba to najpierw zdiagnozować. Regeneracja nie jest skomplikowana, ale trzeba zdemontować belkę

Napisano
  • Autor

> IMHO Lepiej regenerować, będziesz miał problem z głowy na kolejne +100kkm a używka to loteria. Nie

> wiadomo które łożysko padło, trzeba to najpierw zdiagnozować. Regeneracja nie jest

> skomplikowana, ale trzeba zdemontować belkę

Dobra, przemyślę temat. W lipcu chciałem się pozbyć tego auta icon_rolleyes.gif

Napisano

> Dobra, przemyślę temat. W lipcu chciałem się pozbyć tego auta

często sypie się to łożysko

post-94503-14352524023801_thumb.jpg

Napisano

> Dobra, przemyślę temat. W lipcu chciałem się pozbyć tego auta

Juz sie nacieszyłeś zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Juz sie nacieszyłeś

Auto nie jest złe, nawet jest fajne...tylko, że niestety jest już stare i zaczyna się problem z korozją na tylnym nadkolu. Nie mam zamiaru bawić się w robienie blacharki przy samochodzie wartym tyle, co chiński skuter. A poza tym żona ma niedługo okrągłe urodziny - zawsze chciała mieć cabrio ze sztywnym dachem grinser006.gif, więc poszukam Megane CC wink.gif

Napisano

> Auto nie jest złe, nawet jest fajne...tylko, że niestety jest już stare i zaczyna się problem z

> korozją na tylnym nadkolu. Nie mam zamiaru bawić się w robienie blacharki przy samochodzie

> wartym tyle, co chiński skuter. A poza tym żona ma niedługo okrągłe urodziny - zawsze chciała

> mieć cabrio ze sztywnym dachem , więc poszukam Megane CC

No tak jak napisałes nie jest złe ale moje tez robi sie stare i schodzi klar z maski koło grila i zderzaków. Zobaczymy czy forsa pozwoli na co innego,czy bede to lakierował..