Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hyundai Sonata - co to warte

Featured Replies

Napisano

Tak sobie przeglądam ogłoszenia i natknąłem się na to auto. Zupełnie nic o nim nie wiem. Zaciekawił mnie 2-litrowy, turbodoładowany motor o mocy 274 KM Poglądowa aukcja Co możecie powiedzieć na temat tych aut? Chętnie dowiem się o wszelkiego typu bolączkach, spalaniu, komforcie etc. ok.gif

Napisano

> Tak sobie przeglądam ogłoszenia i natknąłem się na to auto. Zupełnie nic o nim nie wiem. Zaciekawił

> mnie 2-litrowy, turbodoładowany motor o mocy 274 KM Poglądowa aukcja Co możecie powiedzieć na

> temat tych aut? [...]

Pisalem kiedys o i45/Sonata - Mini test: Camry killer czyli 2012 Hyundai i45/Sonata - Mar-2012

Generalnie auto bez problemow, stojace wysoko pod wzgledem wyklepania, poskladania jak i niskiej bezawaryjnosci.

Popularne, jak u mnie Hyundai zastapil Sonata - i40 - bo nie mogli nadazyc z klepaniem na Asia-Pacific - to sprzedaz im zleciala ok 70% w dol. Teraz z nowa generacja Sonata jest z powrotem w sprzedazy.waytogo.gif

Silnik, tego u mnie nie bylo - wiec niewiem.gif[...] USDM sugeruje ze nie ma problemow... ale z tym tez zalezy jaki Hybdai ma wsparcie w EU - u mnie jest w pierwszej 3-5 obslugi klienta co rokuidea.gif[...]

cimg5803o.jpg

Napisano

Bardzo niezawodne, komfortowe, silnik daje radę. Moim zdaniem świetny samochód za te pieniądze.

Napisano

> Bardzo niezawodne, komfortowe, silnik daje radę. Moim zdaniem świetny samochód za te pieniądze.

A wiec oboje sie zgadzamy na dwoch roznych kontynentachzlosnik.gifhehe.gifwaytogo.gif[...]

Napisano

> A wiec oboje sie zgadzamy na dwoch roznych kontynentach[...]

Za ostatnim pobytem w Kali miałem Sonate Hybrid i poza paroma drobiazgami specyficznymi dla samego napędu, samochód był bardzo dobry. Komfortowy, pojemny.

Napisano

> Za ostatnim pobytem w Kali miałem Sonate Hybrid i poza paroma drobiazgami specyficznymi dla samego

> napędu, samochód był bardzo dobry. Komfortowy, pojemny.

Tak sobie siedze w Houston, ogladam mundial w lokalnej TV i sporo tej Sonaty reklamuja w jueseju.

Napisano

> Tak sobie siedze w Houston, ogladam mundial w lokalnej TV i sporo tej Sonaty reklamuja w jueseju.

Bo Handej jest sponsorem Mundialu.

Napisano

W PL jest drogi i ma kiepskie silniki. Ten z ogloszeni na pewno import z USA/Kanady.

Napisano

> [...], samochód był bardzo dobry. Komfortowy, pojemny.

w koncu Camry na czesci rozebrali i pobilizlosnik.gif[...]