Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Listwy pod relingi E39

Featured Replies

Napisano

Siema. Powoli przymierzam się do oddania autka do lakiernika i mam maly problem... Zakupiłem relingi ale z niebieskimi listwami i nie wiem teraz jak te listwy pomalowac. Zrobić je w kolor nadwozia czyli srebrne czy zrobić czarne? Autko jeśli ma to znaczenie to BMW E39 srebrne. Dziękuję z góry za podpowiedzi i sugestie smile.gif

Napisano
  • Autor

> Siema. Powoli przymierzam się do oddania autka do lakiernika i mam maly problem... Zakupiłem

> relingi ale z niebieskimi listwami i nie wiem teraz jak te listwy pomalowac. Zrobić je w kolor

> nadwozia czyli srebrne czy zrobić czarne? Autko jeśli ma to znaczenie to BMW E39 srebrne.

> Dziękuję z góry za podpowiedzi i sugestie

Widzę tutaj jakieś uprzedzenia do BMW niestety. Juz moja druga prośba pozostaje bez jakiejkolwiek odpowiedzi. Tuningujcie dalej Seicenta albo Matizy i bawcie się dobrze. Może niektórym żal, że proszę o pomoc do innego auta niz Fiat ale trudno.... Bawcie sie dobrze.

Napisano

> Widzę tutaj jakieś uprzedzenia do BMW niestety. Juz moja druga prośba pozostaje bez jakiejkolwiek

> odpowiedzi. Tuningujcie dalej Seicenta albo Matizy i bawcie się dobrze. Może niektórym żal, że

> proszę o pomoc do innego auta niz Fiat ale trudno.... Bawcie sie dobrze.

Wrzuć zdjęcie przykładowego auta to zrobię w wolnej chwili, ostatnio nawał roboty. ooniee.gif

Ogólnie to wstawiaj zdjęcia w dużej rozdzielczości, fotka z kołami jest za mała i źle się na takiej pracuje.

Wrzucając małe zdjęcie zapomnij że ktoś zrobi vt.

Napisano
  • Autor

> Wrzuć zdjęcie przykładowego auta to zrobię w wolnej chwili, ostatnio nawał roboty.

Problem w tym, że ja tego nie mam na aucie... Fotki by trzeba szukać na necie albo z waszej opinii jak lepiej. Ma ktoś pewnie relingi na szarym aucie smile.gif

Napisano

> Problem w tym, że ja tego nie mam na aucie... Fotki by trzeba szukać na necie albo z waszej opinii

> jak lepiej. Ma ktoś pewnie relingi na szarym aucie

Myślałem że chcesz żeby ktoś zrobił vt. 270751858-jezyk.gif

Jeśli nie to leć na kącik bmw. biglaugh.gif

Napisano

no jak ci sie nie chce ruszyc ... zeby fotke zrobic to sie nie dziw ze sie nikomu nie chce virtuala zrobic screwy.gif

Napisano
  • Autor

> no jak ci sie nie chce ruszyc ... zeby fotke zrobic to sie nie dziw ze sie nikomu nie chce virtuala

> zrobic

Ale czego ty chcesz fotki... Nie mam tego na aucie więc nie widać o co mi chodzi. Widzę, że się nie dogadamy więc można zamknąć temat. Morgan zamykaj to, bo znowu się zdenerwuje smile.gif

Napisano

> Ale czego ty chcesz fotki... Nie mam tego na aucie więc nie widać o co mi chodzi. Widzę, że się nie

> dogadamy więc można zamknąć temat. Morgan zamykaj to, bo znowu się zdenerwuje

po ludzku pisząc:

1. jak nie masz to znajdź fotę w necie

2. w normalnej rozdzielczości

3. jak chcesz żeby ktoś ci to zrobił to nie oczekuj że wchodzisz jak do maka i jeszcze frytki do tego grinser006.gif

Napisano

> 1. jak nie masz to znajdź fotę w necie

> 2. w normalnej rozdzielczości

ok.gifok.gifok.gifok.gifok.gifok.gifok.gifok.gifok.gifok.gifok.gifok.gifok.gifok.gifok.gifok.gifok.gifok.gif

Napisano

proszę bardzo, jakby co to pisz na priv

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.