Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grandis?? Ktoś ma?? Opłaca sie??

Featured Replies

Napisano

Taki typ

Obecnie mam Lancera i jestem zadowolony poza trudnościami z niektórymi cześciami. Co do tego auta nic nie wiem.

Jak sie te silniki sprawują na lpg? Czy te 160KM wystarczy na tak wielkie auto? Czy automat Go nie zamuli ??

Napisano

kolega ma takie auto od paru lat, mialem okazje raz nim troche pojezdzic po mazurskich drogach. Silnik ma przyzwoite osiagi, automat chodzi calkiem przyjemnie, do rodzinnego wozu w sam raz. Na temat LPG opinie sa rozne od takich ze mivec go absolutnie nie znosi (u kolegi jakos znosi) do takich ze dobra instalka wlasciwie wyregulowana i nie ma sie czym przejmowac.

Napisano
  • Autor

> kolega ma takie auto od paru lat, mialem okazje raz nim troche pojezdzic po mazurskich drogach.

> Silnik ma przyzwoite osiagi, automat chodzi calkiem przyjemnie, do rodzinnego wozu w sam raz.

> Na temat LPG opinie sa rozne od takich ze mivec go absolutnie nie znosi (u kolegi jakos znosi)

> do takich ze dobra instalka wlasciwie wyregulowana i nie ma sie czym przejmowac.

ja niestety musze lampucerke sprzedać bo w bagażniku mi sie tam zbytnio wózek nie mieści z pełną 16"ską na feldze..przeglądam ogłoszenia i trafiłem na to.

Dzięki za info. Czekam na dalsze.

Ps: zapytaj kolege w miare możliwości jak dostępność do części, ile mu to pali, jaki zawias tam jest i czy są jakieś problemy z nim szczególne

Napisano

> ja niestety musze lampucerke sprzedać bo w bagażniku mi sie tam zbytnio wózek nie mieści z pełną

> 16"ską na feldze..przeglądam ogłoszenia i trafiłem na to.

> Dzięki za info. Czekam na dalsze.

> Ps: zapytaj kolege w miare możliwości jak dostępność do części, ile mu to pali, jaki zawias tam

> jest i czy są jakieś problemy z nim szczególne

To moze kup dojazdowke?

Bo wozek za rok bedzie zbyteczny...

Napisano
  • Autor

> To moze kup dojazdowke?

> Bo wozek za rok bedzie zbyteczny...

też o tym myślałem...ale nie zmienia to nadal faktu że miejsca na bagaż na rodzinne wakacje nie ma nawet jeżeli wezmę bagażnik dachowy...