Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uszczelnienie prawej półosi Focus Mk2

Featured Replies

Napisano

Co roku mam ten sam problem, mniej więcej co 8kkm (tyle robie rocznie) zaczyna cieknąć z prawej półosi.

Dotychczas robiłem to na gwarancji ale teraz się skończyła i ASO chce za wykonanie usługi ok 370 zł.

Myślę że ASO już podziękuje skoro dwa razy nie potrafili tego naprawić a nie mam ochoty za mniej więcej rok (oczywiście parę dni po roku) znowu wywalić 370 zeta.

Czy ktoś spotkał się z takim samym problemem ?

Napisano

> Co roku mam ten sam problem, mniej więcej co 8kkm (tyle robie rocznie) zaczyna cieknąć z prawej półosi.

> Czy ktoś spotkał się z takim samym problemem ?

Widac, ze problem występuje także w Focusach MK3

http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=186778

Poza ASO naprawa tansza o 50%

Napisano

> Co roku mam ten sam problem, mniej więcej co 8kkm (tyle robie rocznie) zaczyna cieknąć z prawej

> półosi.

> Dotychczas robiłem to na gwarancji ale teraz się skończyła i ASO chce za wykonanie usługi ok 370

> zł.

> Myślę że ASO już podziękuje skoro dwa razy nie potrafili tego naprawić a nie mam ochoty za mniej

> więcej rok (oczywiście parę dni po roku) znowu wywalić 370 zeta.

Podjedź do Ford Sławek w Katowicach - mi tam chłopaki dwa lata temu wymienili uszczelniacze na obu stronach i do tej pory spokój waytogo.gif Od tego czasu zrobiłem więcej km niż Ty. Aha, no i inne auto - Mondeo Mk3.

Napisano
  • Autor

> Podjedź do Ford Sławek w Katowicach - mi tam chłopaki dwa lata temu wymienili uszczelniacze na obu

> stronach i do tej pory spokój Od tego czasu zrobiłem więcej km niż Ty. Aha, no i inne auto -

> Mondeo Mk3.

A miał ktoś jakieś przygody z serwisem Nowy Dwór w Bytomiu.

Też się specjalizują w Fordach, zresztą jest jeszcze jeden serwis niezależny Forda w Zabrzu na żelaznej.

Napisano

> Co roku mam ten sam problem, mniej więcej co 8kkm (tyle robie rocznie) zaczyna cieknąć z prawej

> półosi.

> Dotychczas robiłem to na gwarancji ale teraz się skończyła i ASO chce za wykonanie usługi ok 370

> zł.

> Myślę że ASO już podziękuje skoro dwa razy nie potrafili tego naprawić a nie mam ochoty za mniej

> więcej rok (oczywiście parę dni po roku) znowu wywalić 370 zeta.

ja za oryginalne uszczelniacze dałem 38zł za sztuke.Kolega mi wymienił. Te 370zł, to przesada jest blush.gif

Napisano

Kup w ASO, wymień gdzie chcesz.

Tylko, żeby część dobrali z TSB. Będą wiedzieć o co chodzi - chyba że stażystów mają...