Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A4 2006r 2,0 140KM.

Featured Replies

Napisano

Witam. Znajomy ma na sprzedaż audi A4 kombi 2006r 2,0 140KM TDI ,160kkm.

Cena w Niemczech jak dla mnie 4500E .Czy warto sie takim autem zainteresować. Jaki to ma spalanie w miescie i trasie co sie psuję . smile.gif

Napisano

> Witam. Znajomy ma na sprzedaż audi A4 kombi 2006r 2,0 140KM TDI ,160kkm.

> Cena w Niemczech jak dla mnie 4500E .Czy warto sie takim autem zainteresować. Jaki to ma spalanie w

> miescie i trasie co sie psuję .

kurcze,tansza niz w UK yikes.gif

Napisano

> Cena w Niemczech jak dla mnie 4500E .Czy warto sie takim autem zainteresować. Jaki to ma spalanie w

2,0tdi silnik na pompowtryskach, pękające głowice, padające pompy oleju(trzeba zdobyć kod silnika).

Dodatkowo siadają 2-masy i turbiny (standard przy tym przebiegu-tak piszą na a4klub.pl ale tam wszystkie auta czy 1999r czy 2009 to zawsze przebieg między 160-220 tys km) .

Spalanie od 5 do 7-8(no chyba,że stoi się w korku to wiadomo, że i 12 wciągnie).

Napisano
  • Autor

> 2,0tdi silnik na pompowtryskach, pękające głowice, padające pompy oleju(trzeba zdobyć kod silnika).

> Dodatkowo siadają 2-masy i turbiny (standard przy tym przebiegu-tak piszą na a4klub.pl ale tam

> wszystkie auta czy 1999r czy 2009 to zawsze przebieg między 160-220 tys km) .

> Spalanie od 5 do 7-8(no chyba,że stoi się w korku to wiadomo, że i 12 wciągnie).

Dzieki.

Napisano

za takia kase to nad czym sie zastanawiasz brac i jezdzic bo raczej samochod i przebieg pewny jak od znajomego smile.gif

ewentualnie daj namiar to sam kupie

Pozdr.

Napisano

> za takia kase to nad czym sie zastanawiasz brac i jezdzic bo raczej samochod i przebieg pewny jak

> od znajomego

> ewentualnie daj namiar to sam kupie

> Pozdr.

dokladnie ok.gif

az popatrzylem na mobile.de i dziwnym trafem po wypadkach ,do naprawy blacharskiej sa drozsze no.gif

glupi ci niemcy czy co yikes.gif

Napisano
  • Autor

> dokladnie

> az popatrzylem na mobile.de i dziwnym trafem po wypadkach ,do naprawy blacharskiej sa drozsze

> glupi ci niemcy czy co

Ten m lewe przednie i tylne drzwi przerysowane czerwona kreska ponoc ,nie widziałem jeszcze fotek .Ponoc s-line to jest. shocked.gif

Napisano

> Ten m lewe przednie i tylne drzwi przerysowane czerwona kreska ponoc ,nie widziałem jeszcze fotek

> .Ponoc s-line to jest.

jaki s-line? całkowity czy tylko wewnętrzny czy może zewnętrzny smile.gif ?

• 2 tygodnie później...
Napisano

> 2,0tdi silnik na pompowtryskach, pękające głowice, padające pompy oleju(trzeba zdobyć kod silnika).

> Dodatkowo siadają 2-masy i turbiny (standard przy tym przebiegu-tak piszą na a4klub.pl ale tam

> wszystkie auta czy 1999r czy 2009 to zawsze przebieg między 160-220 tys km) .

> Spalanie od 5 do 7-8(no chyba,że stoi się w korku to wiadomo, że i 12 wciągnie).

Piszesz głupoty i tyle ! Mam przebieg 265kkm i jedynie co wymieniałem to przy przebiegu 240kkm zawór EGR i przy 260kkm silniczek od tylnej wycieraczki.

Wspomnę, że mam przez wiele ludzi źle osławionego multitronica.... Zero innych napraw!!!

Może i pękają głowice itp itd, ale jak ma się przekręcony licznik z 500kkm na 160kkm to nic dziwnego.

Napisano

Jasiu(sąsiedzie), jeżeli jesteś pewien przebiegu to może rzeczywiście te auta nie są takie złe, dlatego wspomniałem o przebiegach na a4klubie. W necie można znaleźć mnóstwo przykładów gdzie auto np. w Szwecji ma ponad 750 tys przebiegu a w Polsce już cudownie odmłodzone tylko 150 tys na "budziku". Ja w swoim seacie exeo mam przebieg 65 tys km(auto od nowości u mnie 2009 r) i będę opisywał w necie wszelkie wielkie problemy (np. z pompą oleju) grinser006.gif.