Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

VCDS - vw passat b6

Featured Replies

Napisano

Panowie,

Gdziem oge kupic kabel z oprogramowaniem vcds zeby moc podpinac pasnika b6 z 2008 roku ? grinser006.gif przegladam allegro ale nie potrafie konkretnie znlezc vcds z kablem oink.gif

Napisano

poszukaj na vw-passat.pl - tam są ludzie co tym handlują wink.gif

Napisano

> aliexpress

no nie wiem - kabelek jest pożeniony z programem. czyli do konkretnego kabelka musisz dostac konkretny program w konkretnej wersji. jak sobie zrobic upgrade programu - uwalisz kabel, mozesz go sobie wyrzucić.

wolałbym brać od lokalnego zioma z instrukcją używania i instalacji zlosnik.gif

Napisano

> no nie wiem - kabelek jest pożeniony z programem. czyli do konkretnego kabelka musisz dostac

> konkretny program w konkretnej wersji. jak sobie zrobic upgrade programu - uwalisz kabel,

> mozesz go sobie wyrzucić.

> wolałbym brać od lokalnego zioma z instrukcją używania i instalacji

no to nie robić upgrade'u...proste...z resztą, chińczyki o tym piszą, żeby używać kabla tylko z dostarczonym programem. o tym także piszą wszędzie na forach, więc nie widzę różnicy między chińczykiem a lokalnymi...no może w cenie wink.gif

rok temu kupowałem takiego dziada za 17 dolców icon_eek.gif jednak różnica odczuwalna w porównaniu do 150 złotych, tym bardziej, że oba to "repliki" hehe.gif

Napisano

> Panowie,

> Gdziem oge kupic kabel z oprogramowaniem vcds zeby moc podpinac pasnika b6 z 2008 roku ?

> przegladam allegro ale nie potrafie konkretnie znlezc vcds z kablem

do czego ci potrzebny program i kabel konkretnie ??? jeśli do profi diagnostyki wtedy musisz zainwestować dość dużo kasy. Jeśli ma ci służyć do użytku sprawdzanie błędów itd czyli sporadycznie to starczy zwykły kabel z allegro za 20zł posiadam taki i jest wystarczający aby podstawowe rzeczy zrobić zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> do czego ci potrzebny program i kabel konkretnie ??? jeśli do profi diagnostyki wtedy musisz

> zainwestować dość dużo kasy. Jeśli ma ci służyć do użytku sprawdzanie błędów itd czyli

> sporadycznie to starczy zwykły kabel z allegro za 20zł posiadam taki i jest wystarczający aby

> podstawowe rzeczy zrobić

Ale modułów już sobie nie poustawiasz i nie pozmieniasz ustawień, nie?

mar00ha

Napisano

> Ale modułów już sobie nie poustawiasz i nie pozmieniasz ustawień, nie?

> mar00ha

Nie wiem ,ale raczej nie na zwykłym kabelku za 20 zł to tylko takie podstawowe rzeczy można zrobić jak sprawdzanie przebiegu ,kasowanie błędów i sporo innych pierdoł ale jak mówię to tylko pierdołki,Konkretnie nie mogę ci odpowiedzieć bo specem nie jestem i używam tego kabla tylko do pierdół zlosnik.gifzlosnik.gifchoć niektóre pierdołki są ważne zlosnik.gifzlosnik.gif