Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Do znawcow... E38 3.0 V8 spalanie...

Featured Replies

Napisano

Norma to jest ze 19 litrów gazu przy emeryckiej zejdzie ??Bo cos za duzo tego gazu gaz zalozony z miesiac temu...

Auto w manualu...na gazuie dopiero 400km przejechane gazownik stwierdzi lze musi byc 3tys zeby mapy sie ustawily...

Sondy oryginaly wymienione na kompie parametry wszystko ok i zero bledow... confused.gif

Napisano

> Norma to jest ze 19 litrów gazu przy emeryckiej zejdzie ??Bo cos za duzo tego gazu gaz zalozony z

> miesiac temu...

> Auto w manualu...na gazuie dopiero 400km przejechane gazownik stwierdzi lze musi byc 3tys zeby mapy

> sie ustawily...

> Sondy oryginaly wymienione na kompie parametry wszystko ok i zero bledow...

mapy sie nie ustawiaja przez 3 tys km, maja byc ustawione jak auto odbierasz smile.gif

a ile pali Pb w takich samych warunkach? zacznij od tego

Napisano
  • Autor

> mapy sie nie ustawiaja przez 3 tys km, maja byc ustawione jak auto odbierasz

> a ile pali Pb w takich samych warunkach? zacznij od tego

no wlasnie ale ogladalem wykres map i rzeczywiscie mapa z gazu nie jest ustawiona i ustawia sie wedlug mapy paliwa ... sick.gif

Gazownik stwierdzil ze mma przjechac 3tys kilometrow i dopiero podjechac... sick.gif

Napisano

> Gazownik stwierdzil ze mma przjechac 3tys kilometrow i dopiero podjechac...

A ma na to jakąś grubszą teorię, czy tak po prostu twierdzi? smile.gif

Napisano
  • Autor

> A ma na to jakąś grubszą teorię, czy tak po prostu twierdzi?

No pokazal mi na kompie zgazu ze mapy prawie wogole nie sa zrobione i mowi przyjedz za 3tys

Napisano

> No pokazal mi na kompie zgazu ze mapy prawie wogole nie sa zrobione i mowi przyjedz za 3tys

U mnie mapy ustawiane zaraz po montażu na dystansie jakiś 50 km. Po przejechaniu około 1000 km regulacja i tyle.

Napisano

> U mnie mapy ustawiane zaraz po montażu na dystansie jakiś 50 km. Po przejechaniu około 1000 km regulacja i tyle.

i tak powinno to wyglądać

Napisano
  • Autor

> i tak powinno to wyglądać

No mi non stop kaze przyjechac po 3tysiacach km slinka.gif to o co tu chodzi ??Mowi ze inaczej nie da sie angryfire.gifangryfire.gif

Napisano

> No mi non stop kaze przyjechac po 3tysiacach km to o co tu chodzi ??Mowi ze inaczej nie da sie

Rozjechaną mapę to ja w każdym samochodzie mogę pokazać. Coś kombinuje.

Napisano

> No mi non stop kaze przyjechac po 3tysiacach km to o co tu chodzi ??

len i tyle,nie chciało mu się poświęcić trochę więcej czasu na dostrojenia instalacji

> Mowi ze inaczej nie da sie

u innych się da

Napisano
  • Autor

> Rozjechaną mapę to ja w każdym samochodzie mogę pokazać. Coś kombinuje.

Pokazal na wykresie ze mapa z gazu w ogole nie jest zrobione tak jak mowie dopiero teraz 600km przejechalem...

Napisano

> Pokazal na wykresie ze mapa z gazu w ogole nie jest zrobione tak jak mowie dopiero teraz 600km

> przejechalem...

Jeśli jej nie ustawił to jaka ma być czerwona.gif

Napisano
  • Autor

> Jeśli jej nie ustawił to jaka ma być

Rozmawialem teraz z wlascicielem firmy bo to sasiad i mowi ze nigdy tak nie ma ze odrazu mapy maja byc ustawione... angryfire.gif

Napisano

> Rozmawialem teraz z wlascicielem firmy bo to sasiad i mowi ze nigdy tak nie ma ze odrazu mapy maja

> byc ustawione...

Dokładnie tak robiłem u siebie i u kilku innych klientów mojego gazownika jak mu pomagałem. Po zamontowaniu instalacji jazda testowa, ustawianie map, a po 1000 km kontrola i ewentualne poprawki.

Napisano
  • Autor

> Dokładnie tak robiłem u siebie i u kilku innych klientów mojego gazownika jak mu pomagałem. Po

> zamontowaniu instalacji jazda testowa, ustawianie map, a po 1000 km kontrola i ewentualne

> poprawki.

No to ja musze zrobic 3 tys kkm angryfire.gifsciana.gif

Napisano

> No to ja musze zrobic 3 tys kkm

3 miliony kilometrów to chyba trochę za dużo grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> 3 miliony kilometrów to chyba trochę za dużo

Sorki moj blad 3 tys kilometrow grinser006.gif

Napisano

> Sorki moj blad 3 tys kilometrow

zawsze mozesz sie podpiac felsem i zobaczyc co tam naklikali

chyba ze nie masz fejsa lpg to mozna podgladnac przez inpe czy dowolny tester czasy wtrysku pb podczas jazdy i przelaczyc na lpg (pod tym samym obciazeniem) i jesli czasy sie zmienia to znaczy ze nie jest dobrze ustawione

Napisano
  • Autor

> zawsze mozesz sie podpiac felsem i zobaczyc co tam naklikali

> chyba ze nie masz fejsa lpg to mozna podgladnac przez inpe czy dowolny tester czasy wtrysku pb

> podczas jazdy i przelaczyc na lpg (pod tym samym obciazeniem) i jesli czasy sie zmienia to

> znaczy ze nie jest dobrze ustawione

Oj ja sie na tym nie znam... sick.gif

Napisano
  • Autor

na 52 litrach zrobilem 310km z tego 200w trasie przy tempomacie i 100km/h caly czas prawie chyba cos nie tak angryfire.gif

Napisano

> na 52 litrach zrobilem 310km z tego 200w trasie przy tempomacie i 100km/h caly czas prawie chyba

> cos nie tak

ale ile spali na tej trasie PB bo dalej nie wiadomo czy lpg zle ustawione czy PB pije duzo i przez to lpg tez

tak to wrozenie z fusow

Napisano
  • Autor

> ale ile spali na tej trasie PB bo dalej nie wiadomo czy lpg zle ustawione czy PB pije duzo i przez

> to lpg tez

> tak to wrozenie z fusow

kurde paliwa nawet nie wiem ile ... grinser006.gif

Napisano

> kurde paliwa nawet nie wiem ile ...

no to nie ma o czym mowic

Napisano

> kurde paliwa nawet nie wiem ile ...

LPG, benzyna, ropa i węgiel to wszystko paliwo jest grinser006.gif