Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Buty na Crossa

Featured Replies

Napisano

Cześć, potrzebuję waszej porady! Zaczynam przygodę z motocrossem, wybór padł na kawę kx 125, strój wybrany a teraz potrzebuję obuwia. Jazda jak to początki, typowo amatorska. Na obuwie chcę przeznaczyć ok 800 zł. Sporo osób poleca buty Forma terrain, chyba głównie przez cenę. Nie zamierzam występować w nich na balecie, najważniejszym kryterium jest ochrona nóg. Proszę Was o pomoc w tym temacie.

Napisano

> Cześć, potrzebuję waszej porady! Zaczynam przygodę z motocrossem, wybór padł na kawę kx 125, strój

> wybrany a teraz potrzebuję obuwia. Jazda jak to początki, typowo amatorska. Na obuwie chcę

> przeznaczyć ok 800 zł. Sporo osób poleca buty Forma terrain, chyba głównie przez cenę. Nie

> zamierzam występować w nich na balecie, najważniejszym kryterium jest ochrona nóg. Proszę Was

> o pomoc w tym temacie.

jeśli chodzi ci tylko o ochrone to mogą być zlosnik.gif

ja bym popatrzył fox alpinestars sidi z niższej półki zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> jeśli chodzi ci tylko o ochrone to mogą być

> ja bym popatrzył fox alpinestars sidi z niższej półki

Rozwiń myśl grinser006.gif

Na co zwrócić uwagę przy wyborze obuwia? Czy zapięcia z tworzywa sztucznego jest bardzo złym wyborem?

Napisano

> Rozwiń myśl

> Na co zwrócić uwagę przy wyborze obuwia? Czy zapięcia z tworzywa sztucznego jest bardzo złym

> wyborem?

no na wygode i wysokość podbicia zapięcia mogą być plastikowe ważne żeby były wymienne (ma znaczenie przy zmianie biegów) fajnie jak by miały skarpete i zawias w kostce ale za 800 to ciężko będzie

Napisano

mam sidi crossfire i złego słowa nie powiem. przy zakupie brałem pod uwage jeszcze alpinestars tech8

kiedyś uzywałem axo rc2 i były ok ale to inna epoka:)

Napisano

Uzywalem do tej pory crossfire sidi i dla mnie za duzy hardcore - w sensie ze zbyt pancerne. Sprzedalem i szukam teraz czegoś bajrdziej lajtowego, bo w sumie nie latam juz tak hardcorowo.

Cos mozecie polecic ?